U zocht op: bewerkingen staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Vabotec

Starrenhoflaan 33b -2950Kapellen

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

B.c.m. - Freeswerk Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Metalen Huysmans

Toekomstlaan 115-117 -2900Schoten

Alle metaalplaten en hun bewerkingen - Lasersnijden : 4000x2000 - 4 kw - Rookgasafvoer : enkel- en dubbelwandige kachelbuizen en toebehoren.

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Amw Draai- En Freeswerk

Elzasweg 12 -2030Antwerpen 3

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Also-group

Moerelei 159 -2610Antwerpen

ALSO-Group produceert en levert transportrollen, aandrijf-, keer- en kooitrommels, doorrolsystemen, trommelmotoren, motorrollen, lagers en lagerblokken aan machinebouwers, voortverkopers en eindklanten in alle sectoren.

Transport Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Een specialist in bouwmaterialen? Jules Frans is van alle markten thuis!

Raynaud

Steynstraat 174-176 -2660Antwerpen

onze producten zijn: strekmetaal met ruitvormige mazenin staal, verzinkt staal, aluminium en roestvrij staal 304Gewone en gevlakte uitvoeringvan grof tot fijn. Perfo-platen zijn voorradig in staal, verzinkt staal, aluminium, messing en...