U zocht op: bodemonderzoek

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Esher

Sint-annaplein 33 -9000Gent

ESHER is sinds 1990 actief als onafhankelijk studiebureau voor de milieusector. Met onze diensten en opleidingen werken we aan een evenwicht tussen economie, ecologie en een verantwoordelijke samenleving.

Tauw Belgie

Remylaan 4c -3018Wijgmaal (brabant)

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Alpha Engineering

Oude Bosuilbaan 15 -2100Antwerpen

Antea Belgium

Roderveldlaan 1 -2600Berchem

Soresma Ingenieursbureau Oranjewoud BV Home Organisatie Profiel Vakgroepen Vestigingen Cijfers Organogram Maatschappelijk verantwoord ondernemen Kwaliteitsgaranties Werkgebieden Beleid Bodem Energie Infrastructuur Geo-ICT Mi

Artemis Milieu

Meesterstraatje 1 -9750Zingem

In Vlaanderen zijn we dan ook een toonaangevende speler. Wij bieden oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren.

United Experts South

Rue Laid Burniat 3 -1348Ottignies-louvain-la-neuve

DLV België [Klik hier voor Nederlands] [Cliquez ici pour Francais] a site by 2Mpact

Asset

Wiedauwkaai 51 -9000Gent

ASSET werd in 1985 opgericht. Het doel van ons bedrijf was om metingen uit te voeren met behulp van elektronische meetapparatuur.

United Experts

Stationsstraat 100 -3360Bierbeek

Thuis op `t plattelandAdviesbureau voor iedereen die werkt, woont en leeft op `t platteland.Adviesbureau voor landbouw, tuinbouw en het platteland.

Adviesbureau Voor Milieu En Bodem

Kouter 114 -9800Deinze

Amibo - bodem en milieu - bodemonderzoek Nederlands | Français Amibo Home AMIBO bvba is een onafhankelijk studiebureau gespecialiseerd in het uitvoeren van bodemonderzoeken, het uitwerken van bodemsaneringsprojecten, het begeleiden van bodemsanerin

Envirosoil

Siemenslaan 13 -8020Oostkamp

Deskundig milieuhygiënisch bodemonderzoek & milieuadvies

Bova Enviro+

Wellingstraat 102 -9070Destelbergen

BOVA ENVIRO+ is een onafhankelijk advies- en studiebureau met meer dan 20 jaar ervaring, actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland.

Asper

Vlyminckshoek 24c -9100Sint-niklaas

ASPER staat sinds 2007 garant voor een kwalitatieve uitvoering van uw asbestonderzoek, bodemonderzoek en sloopinventaris.ASPER wil op een pragmatische en resultaatgerichte wijze kwalitatieve studies en adviezen aan bedrijven en overheden leveren.

Studiebureel Sondex

Voshol 6b -9160Lokeren

Bodemonderzoek/Funderingsadvies - Essais de sol/Conseil des fondations - Soil investigation/Foundation advice Sonderingen SONDEX sondering / bodemonderzoek en grondonderzoek.

Gebran

Frans Uyttenhovestraat 5 -9040Gent

Na enkele jaren als collega’s te hebben samengewerkt bij een bodemsaneringsdeskundige hebben Paul Leijten en Nick Pays Gebran opgericht in 2005. Vanaf 2014 hebben we ons team versterkt met Hans Baillieul.

Abo Holding

Derbystraat 255 -9051Gent

ABO-Group is een geheel van geintegreerde engineering & testing ondernemingen, actief op vlak van bodem, milieu, geotechniek, energie en afval.

Rimeco

Gilainstraat 71 -3300Tienen

Rimeco Milieu staat voor erkende deskundigheid, gekoppeld aan creatieve oplossingen en efficiente uitvoering. Rimeco Milieu verzorgt het gehele traject van milieudienstverlening.

Adede

Antwerpsesteenweg 56 -9000Gent

Ben je van plan om een bouwproject of andere werken uit te voeren waarvoor je een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen of voor het verkavelen van gronden nodig hebt? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Grondwijzer

Polderdijkweg 16 -2030Antwerpen

Santerra

Fabrieksweg 13 -3190Boortmeerbeek

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Icm Engineering

Rue De La Source Rue De La Source -6782Messancy

Enviro +

John Kennedylaan 4410 -9042Gent

ENVIRO+ is een advies- en studiebureau actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland. Met een team van een 30-tal gepassioneerde experts bieden wij een compleet dienstenpakket op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem,...

Ibeve - Regiozetel Antwerpen

Entrepotkaai 15 -2000Antwerpen 1

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Deweer Studie- En Ingenieursbureau

Lozelandstraat 14 -9660Brakel

BodemonderzoekBodemsanering en technologieStudies grondverzetMilieuconsultancyMilieurisico-analysesOnderzoek water en luchtStudies onderwaterbodemsMathematische grondwatermodellering

Ibeve - Regiozetel Brussel

Esplanade 1 -1020Brussel 2

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Studiebureau Voor Wegen- En Bouwkunde - Ontwerpen

Sint-christianastraat (den) 25 -9200Dendermonde

Ingenieursbureau Swbo in Dendermonde Ingenieursbureau Swbo in Dendermonde Ingenieursbureau Swbo in Dendermonde

Buro B S

Doornstraat 400 -8200Brugge

IRBS staat voor deskundigheid in:Algemeen milieu- & bouwtechnisch adviesAdvies in veiligheidscoördinatie enbodemonderzoek - bodemsaneringAdvies over energieprestatieregelgevingExpertises in bouwkunde en milieuEnergieaudits.

Geolab

Plaanstraat 1 -9810Nazareth

Geolab bvba - Home erkende adviesinstantie Home Geolab bvba is een professioneel bedrijf dat sinds 1974 actief is in bodem- en grondwateronderzoek, geofysische metingen en advies. Geolab bvba heeft zich op de markt gevestigd als een onafhankelijk stu

Fdb

Beekkantstraat 5 -9420Erpe-mere

Erho

Eikenlaan 15 -2160Wommelgem

Saneco

Maaltebruggestraat 115 -9000Gent

Saneco bvba is inmiddels begin 2006 erkend als Bodemsaneringsdeskundige type 2 in het Vlaamse Gewest en als Deskundige in de discipline Bodemverontreiniging in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Saneco - Bodemsaneringsdeskundige type 2 in het Vlaams

Ibeve - Regiozetel Turnhout

Patersstraat 100 -2300Turnhout

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Ibeve - Regiozetel Namur

ChaussÉe De Liege 140-142 -5100Jambes (namur)

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Clemmens Consult

Karel Grimminckweg 2 -8978Poperinge

Clemmens Consult geeft advies inzake bodem, grondwater, natuur en duurzame oplossingen en is gevestigd in Poperinge, Watou home advies bodem grondwater natuur duurzame oplossingen bodemsaneringsdecreet bodemsanering geologisch onderzoek grondwatersan

Bureau D´études Et Négoce De Matériaux De Construction

Rue Arbroy(b) 6a -7870Lens (hainaut)

Les compagnies d'assurances considèrent que les intervenant doivent avoir une connaissance correcte de la résistance mécanique des sols et sous-sols BURMACO Essais de sols Sondages, Pénétrométriques et Géotechniques en Belgique France et Luxembourg.

Ecofox

Rue Ernest Montellier Nov. -5380Fernelmont

Acc Geology

Hovenstraat 46 -3590Diepenbeek

Geosound.be

Ternincklei 4 -2930Brasschaat

Miasma

Donkstraat 19 -3530Houthalen-helchteren

Aannemingsbedrijf Janssens L

Boomsesteenweg 522 -2610Wilrijk

L. Janssens NV - Aannemingsbedrijf & Containerdienst: Intro

Sapion

Oude Bevelsesteenweg(kessel) 51 -2560Nijlen

Sapion bvba is een milieu-adviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek en bodemsanering met ruim 20 jaar expertise. Sapion bodemadvies - milieu-adviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek en bodemsanering

Burges Geoconsult

Beemdpad 2 -3220Holsbeek

Geotechnisch grondonderzoek met aansluitend funderingsadvies, wordt uitgevoerd met behulp van sonderingen en zal voorkomen dat u bouwt op onstabiele grond.BURGES Geoconsult is hierin gespecialiseerd.

Travaux De Mouscron

Textiellaan 11 -7700Mouscron

.:: TRAMO ::. BOULEVARD DU TEXTILE, 11 B - 7700 MOUSCRON Tel: +32 (0)56 481 440 Fax: +32 (0)56 481 441 tramo@tramo.be

Brunel Engineering Consultants

Blarenberglaan 3 A -2800Mechelen

Brunel Engineering streeft ernaar zijn potentiële en huidige medewerkers een interessante uitdaging, een correcte beloning en een zekere status aan te bieden. Ons kenmerk hierbij is dat we een internationaal georiënteerd bedrijf zijn met dé specialis

Stabiton

Middelstraat 8 -1785Merchtem

Als multidisciplinair ingenieursbureau is Stabiton bvba uw partner voor:stabiliteitsstudies van eengezinswoningen, appartementsgebouwen, industriegebouwen, speciale constructies,diverse tekenopdrachten (voor architecten, constructiebedrijven, enz

Eco Consult And Systems

Oudestraat 69 -3510Hasselt

Ecosys is een toonaangevende technisch-juridische dienstverlener en raadgever van milieuadviezen en voert met ruime ervaring studies uit voor bedrijven en de overheid.

Laborex

Watermolenstraat 21 -9320Nieuwerkerken (aalst)

LABOREX werd opgericht met als doelstelling het uitoefenen van controles op werken en materialen die verband houden met burgerlijke bouwkunde in al haar aspecten..

A+e Consult

Koning Boudewijnstraat 180 -8930Menen

United Experts

Koolmijnlaan 201 -3580Beringen

Professionals voor alle aspecten die de bedrijfspraktijk ondersteunen, zoals wetgeving (vergunningsaanvragen bouw, milieu en natuur), bodemonderzoeken, MER-rapporten en passende beoordelingen, kwaliteitszorg, energie, fiscaliteit

Smet Jet Chemical Cleaning

Kluizenhof(sgw) 5 -9170Sint-gillis-waas

Industriële reiniging, vervangen van katalysatoren, behandeling van slibben en andere afvalstoffen en bodemonderzoek.

Smet Jet

Hooggeleedstraat 24 -8400Zandvoorde

Industriële reiniging, vervangen van katalysatoren, behandeling van slibben en andere afvalstoffen en bodemonderzoek.

Deckers Milieubeheer

Meesterstraatje 1 -9750Kruisem

De firma Deckers Milieubeheer bvba heeft ministeriele erkenningen voor het uitvoeren van bodemonderzoeken en grondstaalnames, als milieucoordinator en als ophaler van gevaarlijke afvalstoffen. Tevens is de firma actief in de begeleiding van milieuver

Jan Lippens

Oude Waalstraat 294 -9870Zulte

Ibeve - Regiozetel Heverlee

Interleuvenlaan 56 -3001Heverlee

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Bouwen & Milieu

Hasseltsesteenweg 2 -3800Sint-truiden

Millieu onderzoek en adviesbureau

Technisch Bureau Technosan

Solvynsstraat 35 -2018Antwerpen

Technosan is sinds 50 jaar als studie-en ingenieursbureau actief in het uitvoeren van diverse opdrachten in de milieu- en afvalsector.

Abo

Derbystraat 55 -9051Gent

Wie zijn wij? - ABO - Uw milieudeskundige voor milieuadvies in bodemonderzoek

Mihali Wegenbouw

Sint-bernardsesteenweg 1041 -2660Antwerpen

Geosan

Burgemeester Vandenbogaerdelaan 42 -8870Izegem

Sinds 1989 is Geosan te Izegem, Etterbeek (Brussel) en Namen, uw specialist in bodemonderzoek, milieustudie & milieuadvies, boringen en staalname, beheer van verontreinigde sites.

Van Vooren E. Laboratoria

Oosteeklodorp 71 A -9968Oosteeklo

Laboratoria Van Vooren nv - Home Bodemonderzoek in het kader van het bodemsanerings-decreet, erkend als Bodemsanerings- deskundige Type II Grondsondering Sonderen biedt u niet alleen zekerheid bij nieuwbouw maar neemt ook alle twijfels weg wanneer bi

Groep Laborex

Watermolenstraat 21 -9320Aalst

Laborex werd opgericht met als doelstelling het uitoefenen van controles op werken en materialen die verband houden met burgerlijke bouwkunde in al haar aspecten, zowel voor private als publieke doeleinden, daarin begrepen grondmechanica en voorstudi

Energie-verbeke

´t Lindeke 12 -8880Ledegem

Energie Verbeke specialiseert zich al jaren in ondiepe geothermie. Via een uitgekiend stappenplan zorgen we in samenwerking met uw installateur voor een feilloze installatie van uw geothermisch warmtepompsysteem.

Irbs

Bankstraat 23 -8560Wevelgem

IRBS staat voor deskundigheid in:- Algemeen milieu- & bouwtechnisch advies- Advies in veiligheidscoördinatie enbodemonderzoek - bodemsanering- Advies over energieprestatieregelgeving- Expertises in bouwkunde en milieu

Virtaus

Louis Claeslaan 23 -3440Zoutleeuw

Geosonda

Keizer Karellaan 292b -1083Ganshoren