U zocht op: bodemsanering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Esher

Sint-annaplein 33 -9000Gent

ESHER is sinds 1990 actief als onafhankelijk studiebureau voor de milieusector. Met onze diensten en opleidingen werken we aan een evenwicht tussen economie, ecologie en een verantwoordelijke samenleving.

Bremcon

Kruibeeksesteenweg 162 -2070Burcht

Wereldwijd groeit het bewustzijn dat zoet water een schaars goed is waar zo efficiënt mogelijk mee moet omgesprongen worden.

Dec

Scheldedijk 30 -2070Zwijndrecht

Ook DEC is een internationale milieuaannemer met meer dan twintig jaar ervaring. DEC is gespecialiseerd in grond- en grondwatersanering, sedimentbehandeling, waterbouwwerken, recyclagetechnieken, inrichting,...

Apk Infra

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecom netwerken.

Square Group

Industrieweg 76 -9032Wondelgem

Square Group staat in voor de ondersteunende dienstverlening aan alle bedrijven van Square Group.

Sun Calor

MariËndal 13 -2400Mol

Sun Calor isgespecialiseerd in tanksanering & bodemsanering.Ons bedrijf beschikt over gespecialiseerde teams en materiaal om elke mazouttank te neutraliseren of verwijderen.

Veolia

Hoeikensstraat 13 -2830Willebroek

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Adviesbureau Voor Milieu En Bodem

Kouter 114 -9800Deinze

Amibo - bodem en milieu - bodemonderzoek Nederlands | Français Amibo Home AMIBO bvba is een onafhankelijk studiebureau gespecialiseerd in het uitvoeren van bodemonderzoeken, het uitwerken van bodemsaneringsprojecten, het begeleiden van bodemsanerin

Terraconnect

Guido Gezellestraat 3 -2630Aartselaar

Tholen Grond- En Afbraakwerken

Watermolenweg 4 -3950Bocholt

Kwaliteit en service in grond- en afbraakwerken!

Abo Holding

Derbystraat 255 -9051Gent

ABO-Group is een geheel van geintegreerde engineering & testing ondernemingen, actief op vlak van bodem, milieu, geotechniek, energie en afval.

Grovam

Fabriekstraat 41 -9200Baasrode

Afbraakwerken, betonwerken, bodemsaneringen, funderingen, grondwerken, nivelleringen, rioleringswerken, aanleg van parkings, aanleg van opritten, graven van grachten, aanleg van vijvers, transport voor derden.

Tankrecycling – Marc Van De Berckt

Venhoefweg 38 -2322Minderhout

Tankrecycling-Marc Van de Berckt bvba is uw ideale partner op gebied van tanksanering. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, opvullen en verwijderen van tanks zoals stookolietanks, mazouttanks, dieseltanks en derg. Wij voeren alles uit in eigen..

Grondwerken Rovana

Nijverheidsstraat 58 -2570Duffel

Grondwerken Rovana staat klaar voor al u grond-, beton-, riolerings- en wegenwerken.Maak vrijblijvend afspraak voor een werfbezoek.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

Thv Aclagro - Cei-demeyer

Industrieweg 74 -9032Gent

Wegenbouw- en infrastructuurwerkenCollector- en rioleringswerkenSpoorwerkenWaterbouwkundige werkenBurgerlijke bouwkunde

Smet Jet

Nijverheidsstraat 3 -2260Oevel

Als wettelijk erkend overbrenger van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen, vaste en vloeibare stoffen, slib en afvalolie, zoekt onze firma de meest economische en milieuverantwoorde oplossing voor het vervoer en de verwerking.

Tauw Belgie

Remylaan 4c -3018Wijgmaal (brabant)

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Ecoterres

Avenue Jean Mermoz 3c -6041Charleroi

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Entreprises Hydrogaz

Rue De L'informatique 3 -4460GrÓ°ce-hollogne

HYDROGAZ c System G Hydrogaz vous souhaite la bienvenue ! Hydrogaz heet U welkom ! hydrogaz,tuyaux,conduites,eau,gaz,égouts,réseau,fluides,collecte,distribution,collecteurs,adduction,chemisage,gainage,pipelines,jardinet,canalco,canalisations,terrasse

Studiebureau Voor Wegen- En Bouwkunde - Ontwerpen

Sint-christianastraat (den) 25 -9200Dendermonde

Ingenieursbureau Swbo in Dendermonde Ingenieursbureau Swbo in Dendermonde Ingenieursbureau Swbo in Dendermonde

Willy Crommen

Industrielaan 102-104 -3730Hoeselt

Envi Milieutechnieken is in 1989 van start gegaan met als belangrijkste doelstelling een schoner milieu.Envi richt zich voornamelijk op de sanering van verontreinigde industrieën.

Aannemingsbedrijf Janssens L

Boomsesteenweg 522 -2610Wilrijk

L. Janssens NV - Aannemingsbedrijf & Containerdienst: Intro

Brasschaatse Grond - En Afbraakwerken

Lage Kaart 431 -2930Brasschaat

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken? Dan bent u bij Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in: Brasschaat, Kapellen, Schilde, Schoten, Zoersel, Merksem.

Algemene Bouwwerken Nys - Driesen

Zandbergen 6 -2480Dessel

Algemene Bouwwerken Nys-Driesen nv werd in 1978 opgericht door Erik Nys en is in de loop der jaren van een kleine familiale onderneming uitgegroeid tot een vaste waarde in de bouwwereld

Architeam

Leuvensesteenweg 350 -3190Boortmeerbeek

Architeam is gespecialiseerd in totaalarchitectuur. Met een team van specialisten wordt binnen het kantoor voor elke ruimtelijke vraag een totaaloplossing op maat uitgewerkt.

Artemis Milieu

Meesterstraatje 1 -9750Zingem

In Vlaanderen zijn we dan ook een toonaangevende speler. Wij bieden oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren.

Recyterre

Rue Du Port (pl) 14 -6250Aiseau-presles

Ods International

Rue Victor Horta 32 -1348Ottignies-louvain-la-neuve

Lesuisse Homepage Lesuisse.com anthony, lesuisse, antony, antoni, anthoni, philippe, pollution

J. Van Bouwel

Kalmthoutse Steenweg 197 -2990Wuustwezel

J. Vanbouwel NV Door het leveren van kwaliteit en tijdigheid een vertrouwensrelatie met onze klanten opbouwen zodat er een synergie ontstaat tot algehele voldoening in wederzijds respect. Onze persoonlijke service, betrokkenheid,

Ie-net Ingenieursvereniging

Desguinlei 214 -2018Antwerpen

ie-net is hét contactpunt met de ingenieurswereld. Vanuit hun opleiding beschikken ze over sterke troeven om in ieder bedrijf, overheidsinstelling of dienstenorganisatie het voortouw te nemen om die verandering te introduceren en te begeleiden, ...

Grondwijzer

Polderdijkweg 16 -2030Antwerpen

Buro B S

Doornstraat 400 -8200Brugge

IRBS staat voor deskundigheid in:Algemeen milieu- & bouwtechnisch adviesAdvies in veiligheidscoördinatie enbodemonderzoek - bodemsaneringAdvies over energieprestatieregelgevingExpertises in bouwkunde en milieuEnergieaudits.

B.s.v.

Blokkestraat 1 -8530Harelbeke

BSV nv is gespecialiseerd in grondreiniging, betoncentrale, in situ saneringen, ... .

Adecon

Doornzele Hoeksken 16 -9940Evergem

Adecon bvba doet verhuur van rijplaten en schotten voor tijdelijke toegangswegen en is actief in bodemsanering en industriële afbraakwerken of demontagewerken in België. ADECON bvba: Verhuur van rijplaten, bodemsanering en industriële afbraakwerken

Be-con

Ramselsesteenweg 18 -2230Herselt

Befra Belgium

Merelbos 4 -2260Oevel

Specialist in mobiele slibontwatering met filterpersen en centrifuges.

Santerra

Fabrieksweg 13 -3190Boortmeerbeek

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Eco Consult And Systems

Oudestraat 69 -3510Hasselt

Ecosys is een toonaangevende technisch-juridische dienstverlener en raadgever van milieuadviezen en voert met ruime ervaring studies uit voor bedrijven en de overheid.

Demo J.v.

De Cipletstraat 2 -1020Brussel

Ontmanteling van gebouwen, Afbraak van gewapend en niet gewapend beton, dallen, metselwerk, balken, kolonnen, Afbraak van gyprocwanden, houten wanden, Afkappen van de muurbekleding, pleisterwerk, carrelage, Afbraak van valse plafonds ...

Laborex

Watermolenstraat 21 -9320Nieuwerkerken (aalst)

LABOREX werd opgericht met als doelstelling het uitoefenen van controles op werken en materialen die verband houden met burgerlijke bouwkunde in al haar aspecten..

Sapion

Oude Bevelsesteenweg(kessel) 51 -2560Nijlen

Sapion bvba is een milieu-adviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek en bodemsanering met ruim 20 jaar expertise. Sapion bodemadvies - milieu-adviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek en bodemsanering

Desotec

Regenbeekstraat 44 -8800Roeselare

DESOTEC is sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in actieve kool voor toepassingen allerhande. DESOTEC staat garant een complete service. DESOTEC levert mobiele actieve koolfilters op huurbasis uit stock, met de terugname van de gebruikte actieve...

Arion Consult

Ardooisesteenweg 116 -8800Roeselare

Arion Consult is uw partner voor onafhankelijk advies op vlak van milieu, veiligheid en energie en dit op maat van uw onderneming.

Gedesco

Kustlaan 11 -8300Knokke-heist

Met meer dan 30 jaar ervaring begeleidt Gedesco u bij aan- of verkoop van vastgoed. Gedesco | Erkend Vastgoedmakelaar Gedesco, vastgoedmakelaar, aanbod, te koop, akte, notaris, schatting, onroerend goed, bodemsanering, kadaster, verkavelingsvergunnin

Ondernemingen Jansen

Steenweg Op Weelde 31 -2330Merksplas

Ondernemingen Jansen NV is een ervaren, gedreven onderneming die gespecialiseerd is in het leggen van diverse nutsvoorzieningen:drinkwaterleiding, brandleiding, toevoerleiding, riolering, gasleiding, bouwen van watervangputten

Aclagro

Industrieweg 74 -9032Gent

Aclagro concentreert zich als aannemer op een aantal kernactiviteiten: infra, bodemsanering, waterzuivering, afbraak, grondreiniging en brownfield.

Irbs

Bankstraat 23 -8560Wevelgem

IRBS staat voor deskundigheid in:- Algemeen milieu- & bouwtechnisch advies- Advies in veiligheidscoördinatie enbodemonderzoek - bodemsanering- Advies over energieprestatieregelgeving- Expertises in bouwkunde en milieu

A.t.f.

Het Voorhof 5 -2040Antwerpen

ATF staat klaar voor klanten in de chemische en petrochemische industrie en voor bedrijven en particulieren in en rond de Antwerpse haven voor grond-, wegen- en rioleringswerken, recycling van wegenbouwmateriaal en bodemsanering.

Clemmens Consult

Karel Grimminckweg 2 -8978Poperinge

Clemmens Consult geeft advies inzake bodem, grondwater, natuur en duurzame oplossingen en is gevestigd in Poperinge, Watou home advies bodem grondwater natuur duurzame oplossingen bodemsaneringsdecreet bodemsanering geologisch onderzoek grondwatersan

Wegrosan

Vaartkant Rechts 27 -2960Brecht

HMVT staat voor Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek B.V. Wij realiseren vernieuwende milieutechnische oplossingen op maat voor bodemsanering en grondwatersanering en zuivering van water- en luchtstromen.

Aclagro Projects

Industrieweg 76 -9032Gent

Aclagro concentreert zich als aannemer op een aantal kernactiviteiten: infra, bodemsanering & waterzuivering, afbraak, recycling, grondreiniging & TOP en brownfield. Een volledige verticale integratie gecombineerd met een uitgebreid machinepark ...

Greensan

Kerkhofstraat 6 -1800Vilvoorde

Greensan - Water and soil remediation home home Greensan is een milieubedrijf dat totaal oplossingen voor grondwater- en bodemsanering aanbiedt op maat van de klant. De locale situatie bepaalt de wijze waarop een verontreiniging aangepakt wordt. Gr

Heuva

Kloosterstraat 32 -2275Lille

Fdb

Beekkantstraat 5 -9420Erpe-mere

A+e Consult

Koning Boudewijnstraat 180 -8930Menen

Bouwen & Milieu

Hasseltsesteenweg 2 -3800Sint-truiden

Millieu onderzoek en adviesbureau

Artes Group

Rederskaai 61 -8380Brugge

Kennis, ervaring, flexibiliteit, kwaliteit en correcte prijzen : daar staat ons bedrijf voor.Wij zijn actief op alle fronten : gebouwen, waterbouw en burgerlijke bouwkunde.Daarbij gaan wij speciale projecten niet uit de weg.

Colas Belgium

Nestor Martinstraat 313 -1082Sint-agatha-berchem

Colas Belgium, N°1 belge de la construction routière | Colas Belgium, belgische Nr 1 van de wegebouw © Colas Belgium labo,LCL,technique,techniek,bouw,chantier,werf,chantiers,werven,weg,snelweg,autoroute,wegenbouw,construction,route,routes,constructio

Grondwerken Declercq

Steenovenstraat 96 -8760Meulebeke

Familiebedrijf GDQ – Grondwerken Declercq – is specialist in het uitvoeren van alle mogelijke grondwerken en alles wat daarmee gepaard gaat, zoals afbraak en recyclage, betonwerken en stabilisatie tot omgevingswerken.

Zandgroeve De Maere

Pontweg 15 -9140Temse

Zandgroeve De Maere de activiteiten zijn afhalen en leveren, grondverzet, overname gronden, graven van kelders en paardenpistes.