U zocht op: bodemsanering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Brasschaatse Grond - En Afbraakwerken

Lage Kaart 431 -2930Brasschaat

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken? Dan bent u bij Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in: Brasschaat, Kapellen, Schilde, Schoten, Zoersel, Merksem.

Veolia

Hoeikensstraat 13 -2830Willebroek

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Dec

Scheldedijk 30 -2070Zwijndrecht

Ook DEC is een internationale milieuaannemer met meer dan twintig jaar ervaring. DEC is gespecialiseerd in grond- en grondwatersanering, sedimentbehandeling, waterbouwwerken, recyclagetechnieken, inrichting,...

Bremcon

Kruibeeksesteenweg 162 -2070Burcht

Wereldwijd groeit het bewustzijn dat zoet water een schaars goed is waar zo efficiënt mogelijk mee moet omgesprongen worden.

Grondwerken Rovana

Nijverheidsstraat 58 -2570Duffel

Grondwerken Rovana staat klaar voor al u grond-, beton-, riolerings- en wegenwerken.Maak vrijblijvend afspraak voor een werfbezoek.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

Terranova

Scheldedijk 30 -2070Zwijndrecht

Correx

Vloeiende 75 -2950Kapellen

Aannemingsbedrijf Janssens L.

Boomsesteenweg 522 -2610Antwerpen

L. Janssens NV - Aannemingsbedrijf & Containerdienst: Intro

Grondwijzer

Polderdijkweg 16 -2030Antwerpen

Ie-net Ingenieursvereniging

Desguinlei 214 -2018Antwerpen

ie-net is hét contactpunt met de ingenieurswereld. Vanuit hun opleiding beschikken ze over sterke troeven om in ieder bedrijf, overheidsinstelling of dienstenorganisatie het voortouw te nemen om die verandering te introduceren en te begeleiden, ...

Sapion

Oude Bevelsesteenweg(kessel) 51 -2560Nijlen

Sapion bvba is een milieu-adviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek en bodemsanering met ruim 20 jaar expertise. Sapion bodemadvies - milieu-adviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek en bodemsanering