U zocht op: bomen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

De natuurlijke kracht van gezond werken. Verhuur - verkoop en onderhoud van planten in kantoren. Leveren van fruitmanden.

Tuincenter Claes

Drie Eikenstraat 590 -2650Edegem

Van bloembollen en kleine vaste planten voor de aanplant van een nieuw border tot grotere struiken die meteen de aandacht trekken in de tuin: bij Tuincenter Claes hebben we ook een zeer uitgebreide afdeling buitenplanten.

Gi.bi.di. Benelux

Corsicalaan 24 -2950Kapellen

Officiële website Gi.Bi.Di. Poortopeners in de Benelux Gi.Bi.Di. poortopeners Benelux Gi.Bi.Di.,GIBIDI,automatisatie,poortopener,schuifhek,draaihek,garagepoort,slagboom,sturingskasten,afstandsbedieningen,ontvangers,antennes,parlofoons,videofoons,demo

Sonart

Markt 24 -2860Sint-katelijne-waver

Bomen En Tuinen Brasseur

Ten Doorn 72 -2801Heffen

Bomen-tuinen (vellen en snoeien van bomen en hagen) Firma gespecialiseerd in het vellen en snoeien van bomen en hagen, eveneens gespecialiseerd in aanleggen en onderhoud van tuinen, opritten en terrassen, gazons.

Tekno Elettronica Benelux

Houba De Strooperlaan 784 -1020Brussel

Orangerie Jaeken

Eugeen Roelandtsstraat 21 -2840Rumst