U zocht op: bomen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Tuincenter Claes

Drie Eikenstraat 590 -2650Edegem

Van bloembollen en kleine vaste planten voor de aanplant van een nieuw border tot grotere struiken die meteen de aandacht trekken in de tuin: bij Tuincenter Claes hebben we ook een zeer uitgebreide afdeling buitenplanten.

Koppen

Brechtsebaan 22 -2900Schoten

Bij Koppen vindt u heel wat mogelijkheden om gebouwen en wegen af te bakenen. Zo kunt u kiezen voor afzetpalen met of zonder ketting, voor uitneembare of vaste palen, voor bolders en geleidebogen, enzovoort.

Begrafenisonderneming C. Vranken Nv

Herentalsebaan 454-456 -2100Antwerpen

Vranken - Designed & Hosted by Scoot Belgium

Begrafenissen Boelens & Co

Jan Van Rijswijcklaan 43 -2018Antwerpen

Hoeckx - Canters

Manebruggestraat 259 -2100Antwerpen

Sonart

Markt 24 -2860Sint-katelijne-waver

Bomen En Tuinen Brasseur

Ten Doorn 72 -2801Heffen

Bomen-tuinen (vellen en snoeien van bomen en hagen) Firma gespecialiseerd in het vellen en snoeien van bomen en hagen, eveneens gespecialiseerd in aanleggen en onderhoud van tuinen, opritten en terrassen, gazons.

L. Mampay En Zonen

Herentalsebaan 59 -2240Zandhoven

Bij Mampay & Zonen is uw tuin in goede handen.Wij bieden u duizenden grote en kleine planten.Gekruid met ons deskundig advies.

Lauwereys

Vaartstraat 198 -2520Ranst

Specialist in verhuur van machines en snoeien & vellen van bomen

Wouter Nelis

Vijverlaan 57 -2970Schilde

Wouter Nelis Tuinaanleg en Onderhoud is een team van groene handen (voor het onderhoud), die bergen werk en grond verzetten (voor de tuinaanleg), maar vooral jarenlange ervaring hebben om u het werk uit handen te nemen.

Tkadooke

Kapelsesteenweg 416 -2930Brasschaat

tKadooke is gespecialiseerd in ballondecoraties, borduurwerken en bedrukkingen, maar ook andere originele idee?n kunnen naar smaak en budget bij ons verwezenlijkt worden