U zocht op: bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sos Renting

Karveelstraat 34 -8380Zeebrugge (brugge)

Opzoek naar een tijdelijke sanitaire voorziening?Onze toiletten zijn te huur voor o.a.Evenementen, festivals, communiefeesten, priv?-feesten, shows, bouwwerven,...

De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Beeuwsaert Construct

Nijverheidslaan 3 -8880Ledegem

Bouwonderneming, aannemers voor:Industriebouw, industriegebouwen,utiliteitsbouw, industriële complexen,kantoren, kantoorruimtes, koelruimtes,winkelruimtes, agrarische gebouwen,agrobouw, stallen, loodsen voor delandbouw, varkensstallen ...

Lagrou Maarten

Kuiperscheeweg 18 -8370Blankenberge

Zowel voor het plaatsen van volledige nieuwbouwwoningen (open, halfopen, gesloten) als voor verbouwingen, vloerwerken en aanleg van uw terras of oprit kunt u bij bouwbedrijf Lagrou uit Blankenberge terecht.

Marcel Van Dyck - Belgium

Provinciebaan(htv) 71 -2235Hulshout

Van Dyck Marcel Belgium NV is een toonaangevend importeur en verdeler van machines voor tuin en park, land- en bosbouw en voor wegenonderhoud. Wij hebben een uitgebreid gamma voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker.

Wilms International

Molsebaan 20 -2450Meerhout

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

I8c

Veldkant 33 A -2550Kontich

API Management is booming. Het i8c-team werkt met veel API Management-oplossingen.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Electro - Sanitair Gomi

Trekschurenstraat 136a -3500Hasselt

Installatiebedrijf met een opgebouwde expertise in sport infrastructuur. Gomi bvba werd opgericht in 1990 en wal snel ontwikkelden wij ons als een geregistreerde en gespecialiseerde firma op verschillende gebieden voor nieuwbouw en verbouwingen.

De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

Enigma Digitale Reclamemakers

Vilvoordsesteenweg 248 -1850Grimbergen

Enigma bvba in Grimbergen is hét reclamebedrijf in uw regio. Wij drukken digitaal op groot en klein formaat en begeleiden al uw zeef- en offsetdrukwerk.

Bestrent

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Bestrent, uw specialist in de verhuur van machines voor bouw, tuin, industrie, en dit voor vakman & particulier.

Huygebaert & Zoon

Brieversweg 65 -8340Moerkerke

BVBA Huygebaert bestaat reeds meer dan honderd jaar. Wij zorgen voor de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van traktoren Deutz Fahr, Alsook voor alle machines die u nodig hebt voor de land- en tuinbouw.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Home Projekt

Haachtsesteenweg 506/1 -1910Kampenhout

Wij zijn reeds meer dan 15 jaar actief in dewoning- en villabouw. U kan steeds bij ons terecht voor een – volledig vrijblijvend – voorontwerp met bijhorende offerte. Ook kunnen we steeds een prijsofferte maken op uw eigen voorontwerp of plan.

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Buijsse Painting

Spinnerslaan 3 -9160Lokeren

Uw specialist in Lokeren voor straalwerken, metalliseren, industriële schilderwerken, RF coating (in eigen atelier of op locatie)

Cadcamatic

De Leiteweg 11 -8020Ruddervoorde

Cadcamatic beschikt over up-to-date knowhow in het draadvonken, zinkvonken, frezen, draaien en slijpen (eventuele thermische behandelingen worden uitbesteed).Al deze processen worden enerzijds toegepast voor kleinere productiereeksen en ...

Stonehouse

Braamstraat 31 -3471Kortenaken

Sleutel-op-de-deur woningbouw met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning, op ons kan je bouwen.

People For Projects

Mariakerksesteenweg 51a -9031Drongen

People 4 Projects werd in 2004 in België opgericht als een service provider die gekwalificeerde consultants tewerkstelt bij grote en middelgrote bedrijven voor het verrichten van uiteenlopende werkzaamheden.

Alumes

Millesteenstraat 91 -8890Dadizele

Alumes verkoopt aluminiumprofielen voor verschillende toepassingen zoals: machinebouw, standenbouw, werktafels, afschermingen, meubels ...

Denayer Tools

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

Denayer Tools profileert zich als een dynamische groothandel, die graag en snel aan de vraag van zijn klanten wil voldoen. Een sterk gemotiveerd team zorgt voor een perfecte service. Denayer Tools is de juiste partner voor de handel in machines & bos

Livinghome

Steenhof 4 -3300Tienen

LivingHomeTraditionele woningbouwVan winddicht tot sleutel op de deur,wij bouwen jouw droomhuis op maat

Kris Van Ostaeyen

Driehoekstraat 43 -2240Zandhoven

Wij maken gebruik van de nieuwste techniekenin de hedendaagsewoningbouw.

Bouwdrogers Temmerman

Houtenmolenstraat 69 -9255Buggenhout

Een bouwdroger huren doe je het voordeligst bij bouwdroger.com. Wij zijn nog steeds de goedkoopste verhuurder van bouwdrogers in België. Je chape of pleisterwerk sneller laten drogen door een bouwdroger te huren aan een financieel voordelige prijs.

Gmi Group

Nijverheidsstraat 13 -2260Oevel

Wij ondersteunen uw bedrijf bij de optimalisatie van uw operationele processen en administratieve organisatie en helpen u om beslissingen te nemen op basis van informatie.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Vt-invest

Knokkeweg 25 -9880Aalter

VT-Invest is een familiale holdingvennootschap die diverse productievennootschappen controleert.De activiteit van de holdingvennootschap bestaat onder andere in het verwerven van participaties.

Maximum Image

Damstraat 164 -9180Moerbeke-waas

Maximum Image - uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, gadgets en relatiegeschenken.

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Algeco

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen. Wereldwijde marktleider.

Vemeco Machinery

Diksmuidesteenweg 35a -8830Hooglede

Vemeco Machinery uit Hooglede is specialist in grondverzetmachines. Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

Artesio

Bredabaan (centrum) 427 -2990Wuustwezel

villabouw, villa, bouw, huis, huizen, appartement, apartement, appartementen, vastgoed, projectontwikkeling, carport, poolhouse, schrijnwerk, hout, raam, dak, venster, deur, kopen, te koop, luxe, prijsklasse

Saltech

Waterschootstraat 77 -9111Sint-niklaas

Verliest u tijd met uw administratie? Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

Total Concept Signs

Ter Stratenweg 29 -2520Ranst

Uw merk in beeld. Altijd en overal. Van een beursstand op maat gemaakt en een gevelreclame die opvalt in de massa tot een uitnodigend interieur van uw kantoor of showroom en een professionele bestickering van uw bedrijfsvoertuigen.

Three-sixty Events

Kraanstraat 11 -2970Schilde

Three-Sixty Events is a full service agency equipped to provide creative and bespoke solutions.Dedication, discipline and safety are priorities, all while appreciating timelines and budgets.

Van Wiemeersch

Eeksken 5 -9940Evergem

Alles voor iedereen die professioneel wil werken. Beslag - Bevestigingsmateriaal - Elektriciteit - Gereedschappen - Powertools - Werkkledij, Tuingereedschap, PBM en zoveel meer. Van Wiemeersch maakt deel uit van Meno Pro.

Cooleos

Hagelberg 27 -2250Olen

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu.

Callens Reiniging

Breestraat 8 -8710Wielsbeke

Voor alle afvalsoorten: steenpuin, bouwafval, grond, tuinafval, PVC, papier en karton, gemend afval, metaal, autobanden, silobanden ... Wij plaatsen container in de regio Wielsbeke Waregem Oostrozebeke Tielt Dentergem Deerlijk Kuurne Meulebeke Pittem

At-rent

Industriepark Rosteyne 19 -9060Zelzate

Welkom bij @-rent verhuur. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van allerlei gereedschappen en machines. Wij streven ernaar een zo groot mogelijke service te bieden aan onze klanten en dit 7/7.

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Isolair

Diestersteenweg 4 -3510Kermt

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Willems Vastgoed

Pironlaan 6 B3 -3550Heusden-zolder

Onze service en expertise op vlak van immobiliën geven u de beste garanties op uw droom te realiseren: betaalbaar wonen of bouwen dankzij een zorgeloze aankoop.

Fm Bouwmachines

Steenweg Op Meerhout 42 -2431Laakdal

In de verhuurwereld en verkoopwereld van grondverzet - en bouwmachines is FM Bouwmachines uitgegroeid tot een begrip.

Alphatech Machinebouw

Prins Albertlaan 65 -8870Izegem

Machines maken is ons vak. Voor alle mogelijke sectoren en voor alle mogelijke toepassingen. Van de textiel- tot de houtindustrie, van pretparken tot de grafische wereld, van veevoederbedrijven tot aluminiumverwerkers…

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Axor

Goolderheideweg 9 -3950Bocholt

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, ... Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Van Haute Landbouwmachines

Kruibekestraat 87 -9150Bazel

Reeds meer dan 110 jaar is de naam VAN HAUTE een begrip in de landbouwwereld. Nog steeds wordt er toekomstgericht gewerkt en wordt er steeds uitgekeken en gewerkt naar mogelijke verbeteringen betreffende zichtbaarheid en service naar de klanten.

Bam Infratechniek

Zagerijstraat 28 -2900Schoten

Utilititsbouw en burgerlijke bouwkunde. Infrastructurele projecten.

Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen

Koningin Elisabethlei 22 -2018Antwerpen

Als uitvoerder van het economisch beleid van de provincie Antwerpen kiest POM Antwerpen resoluut voor de versterking van het ondernemerschap door het weldoordacht zoeken naar en ontwikkelen van ruimte voor bedrijvigheid.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Fire! Doors & Projects

De Tonne 105 -9800Deinze

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Roels

Molenstraat 2b -1740Ternat

De lokale onderneming voor dakwerken, verwarming en particuliere renovatie dat in juni 2008 werd opgericht door vader Johan en zoon Michael Roels, is uitgegroeid tot een algemeen bouwbedrijf .

Mega - Mat

Bieststraat 237 -3550Heusden-zolder

Mega-Mat biedt een breed gamma van kleine en middelgrote bouwmachines en -gereedschappen, werkkledij, bekistingsmateriaal,... aan. Kwaliteit komt bij Mega-Ma op de eerste plaats. Enkel degelijke producten en materialen horen thuis in het gamma .

Van Loo Technics Komatsu

Poeierstraat 18 -2490Balen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

De Meeuw Verhuur België

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

Wilt u bouwsystemen huren in plaats van kopen? Ook dat is mogelijk bij De Meeuw building systems.

Axintor Interim

Monnikshoekstraat 21 -8630Veurne

Axintor specialiseert zich in het vinden van de beste uitzendkrachten voor alle sectoren, onder andere Bouw & Constructie , Techniek , Productie en Logistiek .Axintor is een bedrijf op mensenmaat waar persoonlijk contact en een open communicatie ...

Duranet

Stationsstraat 107 -8400Oostende

Onze producten bieden milieuvriendelijke oplossingen voor het beschermen en afschermen van mensen, dieren, planten en materialen. Ze worden toegepast in de bouwsector, de industrie, de transportsector, de milieutechnische sector, de land-en ...

Van Loo Technics Schwing Stetter

Poeierstraat 19 -2490Balen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Eric Verstraete

Plantijnstraat 3 -8400Oostende

aluminium - pvc ramen en deuren, balustrades , automatisatie en beslag

Bouwbedrijf Hansen

Dashovenstraat 40 -3700Tongeren

Bouwbedrijf. Storten van kelders en gewapend beton.

Inboco

Kettingbrugweg 50 -3950Kaulille

We bieden u een totaalpakket in staalconstructies en industriebouw. Wij zorgen voor alles: van ontwerp tot de volledige montage. Ook grotere projecten schrikken ons niet af. Door onze flexibele werkwijze spelen we snel in op al uw wensen.

De Beule Technics

Zwaarveld 41a -9220Hamme (oost-vlaanderen)

Uw partner in industriële automatisatie

Werkhuizen Frans Stevens

Slachthuislaan 21 -2060Antwerpen

Als officiële invoerder voor België van de separate dieselmotoren Scania, Sisu Diesel en Waukesha Dresser gasmotoren, bieden wij u een uitgebreid aanbod motoren voor alle mogelijke toepassingen.

Sdm-projects

Terhulpensesteenweg 362 -3090Overijse

SDM-Projects is een solution provider en ervaren partner in de automatisatie van het opwekken van elektrische energie. Wij helpen u bij de realisatie van elektromechanische projecten van ontwerp tot in dienst name bij de eindklant.

Expo Service Lambrecht

Moerbosstraat 31 -8793Sint-eloois-vijve

Standenbouw lambrech standen, standenbouw, standen bouw, standbouw, standbauw, systeemstanden, systeembouw, lambrecht, opbouw, allround, vakmensen, systeem