U zocht op: bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eric Verstraete

Plantijnstraat 3 -8400Oostende

aluminium - pvc ramen en deuren, balustrades , automatisatie en beslag

Werkhuizen Frans Stevens

Slachthuislaan 21 -2060Antwerpen

Als officiële invoerder voor België van de separate dieselmotoren Scania, Sisu Diesel en Waukesha Dresser gasmotoren, bieden wij u een uitgebreid aanbod motoren voor alle mogelijke toepassingen.

Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Robert Janssen & Zoon

Kastelein 73 -2300Turnhout

R. Janssen en Zn. nv gevestigd in Turnhout vervult voor u de rol van voorraadhouder en verdeler van een breed assortiment ijzerwaren (raam-, deur-, meubel- en keukenbeslag) afgestemd op de Belgische en Nederlandse marktbehoefte.

Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Bouwbedrijf Floré

Schaarbeekstraat(mel) 21 -9120Beveren

Renovatiewerken en complexe verbouwingen in publieke en private sector.Totaalprojecten in de rehabilitatie van sociale woningen, rusthuizen, ziekenhuizen en scholen.

Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Bouwmaterialen Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Jules Frans is de leverancier van bouwmaterialen met een duidelijke meerwaarde voor zowel particulieren als aannemers

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

Van Cleven

Bedrijfsstraat 14 -3500Hasselt

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

Makita

Jan-baptist Vinkstraat 2 -3070Kortenberg

Makita is een van de belangrijkste fabrikanten van elektrisch handgereedschap ter wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan twintig miljoen machines. Aan de essentie is Makita concentreert zich nog steeds op een dingmachin.

Bolckmans

Industrieweg 4 -2320Hoogstraten

Wilt u een nieuwe bedrijfsinfrastructuur bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Grote en kleinere bedrijven huisvesten, dat is ons vak. Kantoren, magazijnen of de combinatie ervan hebben voor ons geen geheimen meer.

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Gedimat Smets

Nieuwenrodestraat 13 -1861Meise

Welkom bij Gedimat Smets in Wolvertem!Gedimat Smets is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

De Fauw En Zonen

Stationsstraat 133 -9890Gavere

Bouwmaterialen , zand en grind De Fauw : bouwmaterialen defauw ,de fauw, bouwmaterialen, asper, gavere, snelbouw , baksteen, dakpannen ,grind ,zand ,gewelven, bouwen, bouwmarkt,megamix kraanwerken, verhuur ,verkoop, graafwerken,belgie, vlaand

Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Edibo

Maatheide 74 -3920Lommel

Uw industri?le aannemer voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie!

Warsco Units

Slingerweg 20 -3600Genk

Verhuur en verkoop van tijdelijke en permanente accommodatie. Kwalitatieve modulaire gebouwen, kantoren, vergaderruimten, klaslokalen ...

Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Lecot

Vier Linden 7 -8501Heule

Wij wensen een nationale speler te worden, in de distributie van bouwbeslag en gereedschappen, naar schrijnwerk en ruwbouw toe. Door onze commerciële en logistieke performanties te optimaliseren wensen wij de preferentiële partner te worden van ...

Deketelaere

Sijslostraat 78 -8020Oostkamp

Al meer dan 95 jaar staan wij tot jouw dienst voor levering van bouwmaterialen en tegels. De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij Bouwpunt Deketelaere vind je dan ook de meest gerenommeerde fa

Algemene Ondernemingen Soetaert

Esperantolaan 10a -8400Oostende

Nv Algemene Ondernemingen SOETAERT is een gerenommeerd aannemingsbedrijf uit Oostende.

Cordier

Gasthuisstraat 31 -2440Geel

Sinds 2009 staat Cordier Construct BV garant voor kwaliteit in de industrie-, staalbouw, dak- en wandbekleding. Hierbij richten we ons voornamelijk op aannemers, bedrijven, overheden of particulieren.

Rentacat

Antwerpsesteenweg 215 -2800Mechelen

Verhuur & verkoop. Levering mogelijk waar en wanneer je wil. Bezoek onze website voor meer informatie.

Raytech

Dirk Martensstraat 3a -8200Brugge

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

Lecot-nederland

Vier Linden(heu) 7 -8501Kortrijk

Lecot-Raedschelders, uw professionele totaalleverancier voor bouw en industrie, is reeds sinds 1911 actief als groothandel in gereedschappen en raam-, deur- en meubelbeslag.

Overzicht

Grotesteenweg 13 -2600Berchem (antwerpen)

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie.

Bouwmaterialen Roobroeck En Zn

Ter Priemstraat 23a -8780Oostrozebeke

Roobroeck nv is uw leverancier van bouwmaterialen. Wij leveren isolatie, gevelstenen, dakbedekking, ruwbouwmaterialen, gewelven, materieel, vloer- en wandtegels,...

De Patrijs

Deinzestraat(o.) 34a -9790Wortegem-petegem

De Patrijs NV is reeds meer dan 60 jaar een gerenomeerd bedrijf in alles wat vrachtwagens en aanhangwagens aanbelangt.

Cebeko

Ringaertstraat 16 -8820Torhout

CEBEKO is uw ideale partner in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. Wij zijn erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines.

Repro-zaman

Nobels-peelmanstraat 3 -9100Sint-niklaas

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar de specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

Rdl Engineering

Ambachtenstraat 46 -8870Izegem

RDL Engineering is de gespecialiseerde producent en leverancier van material handling- en productieve interne transportsystemen voor de meest uiteenlopende industrietakken

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Supplimax

Kortrijkstraat 343 -8560Wevelgem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Proclima

Toekomstlaan 16 B P -2900Schoten

Proclima verhuurt en verkoopt gereedschap en ijzerwaren. Sterk in service en assortiment. Uw probleem = onze zorg.

Visix

Onledegoedstraat 74 -8800Roeselare

V isix is de nieuwe naam van Demeere Vlaggen en heeft zich gespecialiseerd in groot formaat printen. Voor alles een oplossing, wij denken graag met u mee, zelfs vanaf 1 spandoek of vlag. Van ontwerp tot en met de realisatie, in een mum van tijd.

Bouw- En Houtonderneming Verstraete

Zwaaikomstraat 34 -8800Roeselare

naast renovatie en restauratie is Verstraetebouw meer dan een beetje een specialist in de nieuwbouw...

Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..

Vanden Bussche Industriebouw

Welvaartstraat 1 -8630Veurne

NV Vanden Bussche is gespecialiseerd in industriebouw en het bouwen van markgarages. Wij ontwerpen in samenspraak met uw of onze architect een plan voor de bouw van uw bedrijf of garage en staan ook in voor de realisatie ervan.

Bouwbedrijf Versluys

Zandvoordestraat 465 -8400Oostende

De Topholding Versluys Invest opereert via haar dochterbedrijven in zowel de Bouw- als vastgoed markt, en bezit tevens enkele participaties in andere bedrijven, onder leiding van Ceo Bart Versluys.

Tramac Benelux

Avenue De L´energie 11 -4432Ans

graafmachine hydraulische accessoires hydrauliques pour pelles Tramac homepage tramac, breker, brise-roche, grappin, grijper, frees, fraise, heiblok, ice, vibrofonceur, trilplaat, trilblok,

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Decalec

Waalstraat 112 -9870Zulte

Sedert 1995 is de b.v.b.a. Decalec actief in algemene elektriciteit, automatisatie, bordenbouw en HVAC. In onze afdeling Bordenbouw-HVAC staat een gespecialiseerd team steeds garant voor ontwerp en opmaak van stuur- en verdeelborden op maat.

Electro 80

Vilvoordsesteenweg 156 -1820Steenokkerzeel

Wij bieden onze klanten een compleet aanbod van industriële electriciteitsuitrustingen: middenspanningsborden (hoogspanningscabines), laag-spanningsborden en distributieborden. Daarnaast zijn wij ook marktleider voor mobiele werfposten

Euromat Sud

Rue De Namur 141 -6041Charleroi

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Janssen Track

Vliegtuiglaan 7 -9000Gent

Op zoek naar rijwerkonderdelen voor een graafmachine, bulldozer of asfalteermachine ? Wij zijn experten op het vlak van rijwerken.

Printemps Invest

Edmond Parmentierlaan 38 -1150Sint-pieters-woluwe

werfpompen, dompelpompen, aanhangwagens, boormachines, enz

Belgian Liftpower

Rijksweg 93 -2870Puurs

Alle informatie over BLE, FERILAB, GROVE,kranen,kraan,hydraulische kranen,Power Pad,tweedehandskranen,VALLA,tweedehands kranen BLE lifting equipment BLE, FERILAB, GROVE,kranen,kraan,hydraulische kranen,Power Pad,tweedehandskranen,VALLA,tweedehands kr

M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Van Hoecke Automation

Legen Heirweg 29 -9890Asper

mechatronica machinebouw robots bedrijfsautomatisering automatisering vca robotics robotica

Dermac

Nijverheidsstraat 12 -8760Meulebeke

Welk industrieel verwarmingstoestel u ook zoekt, u vindt het gegarandeerd bij Dermac in Meulebeke. Wij produceren en verhuren/verkopen modellen met warm water, lagedrukstoom of warme lucht als basis. Maar ook voor productie-, stookolie- en gasketels.

Vl-trac Bohez

Albrecht Rodenbachstraat 55 -8908Vlamertinge

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Jcb - Belgium

Nijverheidslaan 1501 -3660Opglabbeek

Het is geen wonder dat we de marktleider zijn voor uitrustingen voor de bouwsector zoals graaflaadmachines en verreikers.

Bouwmaterialen L. Van Den Broeck

Berlaarsesteenweg 128 -2500Lier

Leverancier van gereedschappen, alle doe-het-zelfmaterialen en afwerkingsproducten, met een professioneel accent

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Deforche Miguel

Veldmolenstraat 12 -8800Roeselare

Webdesign tegen een correcte prijs.

Stuckens Metalen

Kalkenstraat 21b -9255Buggenhout

Stuckens Metalen NV is een ijzer- en staalbedrijf in de regio Brussel die zich volledig heeft toegespitst op bouwwerken. In onze nieuwe gebouwen kunnen wij effici?nt en tegen scherpe prijzen staalwerken op maat produceren.

Van Biesen - Everaert

Eeksken 85 -1745Opwijk

VBE is gekend als specialist in de verkoop van bouwproducten. Om onze positie als specialist te behouden en verder uit te bouwen, stellen wij hoge eisen naar een flexibele organisatie en investeren zowel in producten als diensten.

Metaalkonstructie De Clercq

Zwaarveld 11a -9220Hamme (vl.)

Enkele van onze specialiteiten zijn: industriebouw - staalbouwwoning, Stalen liggers, kolommen, allerei ondersteuningen voor de bouwindustrie, totaalontwerp en realisatie van brandstofdepots, plaatsen van tanks, leidingswerk, pompen en toebehoren...

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Huysman Bouw

Stationsstraat 83 -9900Eeklo

Huysman Bouw staat voor meer dan 45 jaar ervaring in bouwen van nieuwbouwwoningen en appartementen in Oost- en West-Vlaanderen.

Van Laecke Luc

Remi Claeysstraat 66 -8210Zedelgem

Van Laecke Luc bvba ontstond uit de overname van de Lille bvba in het jaar 1990.De toenmalige landbouw activiteit bestond uit Ford traktoren en New Holland oogstmachines.

Maxon International

Luchthavenlaan 16-18 -1800Vilvoorde

Maxon Europe supplies tailor-made combustion systems and components to customers in Europe, North Africa and the Middle East. Besides an outstanding range of industrial burners and valves, Maxon engineers and supplies complete burner systems.

Accent Jobs For People

Beversesteenweg 576 -8800Roeselare

Accent is een uitzend-selectiebedrijf met een absolute focus op uitzendjobs met de optie op een vast contract.

Automatic Spraying Systems

Wolfstraat 68 -3570Alken

AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA is gespecialiseerd in fonteintechnieken en beregeningstechnieken. Zowel het particuliere als het industriële gamma van fonteinen wordt door AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS geïnstalleerd. Voor het industriële gamma geniet he

Gebroeders Geens

Hinnenboomstraat 5 -2320Hoogstraten

Welkom bij geens rollmops, rollmops 4x4, knikmops, geens, wegenbouw, woningbouw, machines, hijsarm, stenengrijpklem, stenentransport, inveegborstel, gronddumpers, machinebouw,knikmops,knickmops,fucks,de schans,graders,probst.,gian

Eurorent Verhuurbedrijf

Centrum-zuid 2034 -3530Houthalen-helchteren

Eurorent is de specialist in de verhuur van machines, zowel voor de professioneel als de particulier. Machines voor de bouw, tuin, hoogwerkers, schaarliften,..te huur. Eurorent beschikt over vier vestigingen: Hasselt, Sint Truiden, Leopoldsburg en Se