U zocht op: bouwen kantoorgebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Morti

Booiebos 21 -9031Gent

Industriebouw, Woning & appartementsbouw, Agroprojecten, Prefab Beton, Metaalconstructies, Aluminium en houtschrijnwerk.

Industry Project And Engineering Systems

Kortrijksesteenweg 1097 -9051Gent

Aannemers utiliteitsbouw bouwpromotors aannemers ingenieurbureaus aannemers industriecomplexen bedrijfsklare industriecomplex aannemers benzinestations projectcoordinatie projectengineering projectmanagement projectopvolging studiebureaus technische ass

Isorevo

Arisdonk 66 -9950Waarschoot

Wij zijn een bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op totale renovatiewerken voor zowel privéwoningen, studentenkamers, kantoren en horecazaken.Ook voor nieuwbouw kan u bij ons terecht.

Serck

Gontrode Heirweg 176 -9090Melle

Salenko Gent

Guldensporenpark 1a -9820Merelbeke

Salenko Gent is een makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Zoekt u naar industriegrond, een kantoor, een magazijn of een showroom, te huur of te koop, Salenko stelt alles in het werk om de perfecte bedrijfslocatie voor u te vinden.

Bouwonderneming Maurice Neuten

Molenkouter 116 -9520Sint-lievens-houtem

Bouwbedrijf Neuten BVBA BVBA Bouwond. Neuten aannemer, verbouwingswerken, verbouwen, bouwen, bouwbedrijf, neuten, tankstations, appartementen, bouw

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.