U zocht op: bouwen kantoorgebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Morti

Booiebos 21 -9031Gent

Industriebouw, Woning & appartementsbouw, Agroprojecten, Prefab Beton, Metaalconstructies, Aluminium en houtschrijnwerk.

Industry Project And Engineering Systems

Kortrijksesteenweg 1097 -9051Gent

Aannemers utiliteitsbouw bouwpromotors aannemers ingenieurbureaus aannemers industriecomplexen bedrijfsklare industriecomplex aannemers benzinestations projectcoordinatie projectengineering projectmanagement projectopvolging studiebureaus technische ass

Dedeyne Construct

Henri Lebbestraat 111 -8790Waregem

Isorevo

Arisdonk 66 -9950Waarschoot

Wij zijn een bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op totale renovatiewerken voor zowel privéwoningen, studentenkamers, kantoren en horecazaken.Ook voor nieuwbouw kan u bij ons terecht.

Serck

Gontrode Heirweg 176 -9090Melle

Salenko Gent

Guldensporenpark 1a -9820Merelbeke

Salenko Gent is een makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Zoekt u naar industriegrond, een kantoor, een magazijn of een showroom, te huur of te koop, Salenko stelt alles in het werk om de perfecte bedrijfslocatie voor u te vinden.

Mevaco - Bouwbedrijf

Durmelaan 6 -9880Aalter

Gespecialiseerd in de bouw vanappartements- en kantoorgebouwen, banken,fabrieken en overheidsprojecten, ookrestauratie van beschermde en historischegebouwen - Er wordt geopteerd voorgebouwen waar geprefabriceerde structuren

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.