U zocht op: bouwen kantoorgebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..

Morti

Booiebos 21 -9031Gent

Industriebouw, Woning & appartementsbouw, Agroprojecten, Prefab Beton, Metaalconstructies, Aluminium en houtschrijnwerk.

Industry Project And Engineering Systems

Kortrijksesteenweg 1097 -9051Gent

Aannemers utiliteitsbouw bouwpromotors aannemers ingenieurbureaus aannemers industriecomplexen bedrijfsklare industriecomplex aannemers benzinestations projectcoordinatie projectengineering projectmanagement projectopvolging studiebureaus technische ass

Isorevo

Arisdonk 66 -9950Waarschoot

Wij zijn een bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op totale renovatiewerken voor zowel privéwoningen, studentenkamers, kantoren en horecazaken.Ook voor nieuwbouw kan u bij ons terecht.

Mevaco - Bouwbedrijf

Durmelaan 6 -9880Aalter

Gespecialiseerd in de bouw vanappartements- en kantoorgebouwen, banken,fabrieken en overheidsprojecten, ookrestauratie van beschermde en historischegebouwen - Er wordt geopteerd voorgebouwen waar geprefabriceerde structuren

Thomas De Leyn Algemene Bouwonderneming

Weststraat 8 -8340Damme

welkom op de website van Thomas De Leyn Alg. Bouwondern. bvba tel. 0476/43.31.64 Welkom op de website van De Leyn Thomas Algemene Bouwonderneming bvba Voor informatie: De Leyn Thomas Algemene Bouwonderneming bvba Weststraat 8, B-8340 Moerkerke tel.:

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.