U zocht op: bouwen openbare gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M & C

Buitingweg 22 -3550Heusden-zolder

M&C biedt u een one-stop-shopping formule aan.1 partner, 1 totaalaanpak van het project tot aan degepersonaliseerde goodies toe.

Deckx Algemene Ondernemingen

Goormansdijk 15 -2480Dessel

Deckx Algemene Ondernemingen N.V. is een familiale onderneming en een geregistreerde aannemer met een stevige reputatie op het vlak van openbare werken en industriële projecten, zowel voor grote bedrijven als voor KMO`s.

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Aannemingen Carmans

Kanaalstraat 14 -3560Lummen

Compleet aanbod van aannemingsactiviteiten: openbare en industriële werken, aanleg verkavelingen, rioleringswerken, verhardingswerken, recyclage van bouwmaterialen, mobiele breekinstallatie, mobiele grondstabilisatie...

Ventilatie Technieken Cimino

Weg Naar Zwartberg 18 -3530Houthalen-helchteren

Teamswork´s Projects

Steenweg 88 -3540Berbroek

Teamwork's Interiors realiseert unieke en verrassende interieurs voor horeca, winkels en kantoren.

Bouw- En Constructiewerken Swinnen

Metaalstraat 11 -2490Balen

BCS Swinnen voert openbare en industriële werken uit voor diverse bedrijven. Doordat BCS Swinnen het VCA Petrochemie Certificaat en het Certificaat erkenning klasse 5 heeft, is het de perfecte partner voor werken in de industriële en petrochemische.

Bouwwerken Huysmans

Voortbeemden 5 -2400Mol

Wij zijn gespecialiseerd in openbare en private bouwwerken. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in het bouwen van appartementen, scholen, woningen en constructies.