U zocht op: bouwgrond bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salenko Gent

Guldensporenpark 1a -9820Merelbeke

Salenko Gent is een makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Zoekt u naar industriegrond, een kantoor, een magazijn of een showroom, te huur of te koop, Salenko stelt alles in het werk om de perfecte bedrijfslocatie voor u te vinden.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Agence Rosseel

Kortrijksesteenweg 74 -9000Gent

IMMO GENT vastgoed immobiliën Sint Martens Latem, Deurle te koop te huur bouwgrond landhuis villa uw makelaar immo agent voor Gent en omstreken IMMO GENT Immo Rosseel te koop te huur villas huizen huis appartementen in Gent en omstreken IMMO GENT

Beton- En Grondwerken Van Gaeveren

Neerstraat 98 -9250Waasmunster

De firma `Beton- & grondwerken Van Gaeveren NV` is een kleine middelgrote onderneming die een 15-tal medewerkers tewerkstelt die voornamelijk gespecialiseerd zijn in alle beton-, grond- en rioleringswerken.

Veneco

Panhuisstraat 1 -9070Destelbergen

Veneco is een dienstverlenende vereniging die haar activiteiten ontplooit in het noordelijk gedeelte van de Provincie Oost-Vlaanderen. De hoofdmoot van de activiteiten van Veneco bestaat erin om in opdracht van de bij haar aangesl