U zocht op: bouwmachine

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Gebroeders Geens

Hinnenboomstraat 5 -2320Hoogstraten

Welkom bij geens rollmops, rollmops 4x4, knikmops, geens, wegenbouw, woningbouw, machines, hijsarm, stenengrijpklem, stenentransport, inveegborstel, gronddumpers, machinebouw,knikmops,knickmops,fucks,de schans,graders,probst.,gian

Bton

Verviersstraat 2 -2000Antwerpen

Demako

Vitshoekstraat 2 - Haven 1031 -2070Zwijndrecht

Montage, demontage en testprogramma`s kunnen in onze montage afdeling plaatsvinden. Automatische productlijnen worden desgewenst volledig in de montagehal geassembleerd en proefgedraaid alvorens bij de klant te worden geplaatst en afgemonteerd.

Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Verwalt Bvba

Herentalse Steenweg 81 -2280Grobbendonk

Welkom op de website van Verwalt, reeds 40 jaar dé vakhandel in machines en toebehoren voor de bouw, industrie en tuin

Hetronic

Satenrozen 28 -2550Kontich

Metaalbewerking en machinebouw. Radiobesturingen.