U zocht op: bouwmaterialen antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gavra

Fabriekstraat 16 -2440Geel

Gavra is een groothandel in keramische tegels en surfaces in de regio Antwerpen. Bij ons vind je het grootste tegelaanbod in België: vloer- en wandtegels in alle mogelijke materialen, formaten, kleuren en stijlen.

Scolopax

St.-antoniusstraat 33 -2440Geel

Sanidal

Winkelomseheide 223 -2440Geel

De firma Sanidal is een vakspecifieke afdeling van bouwfirma Stessens in Geel. Deze firma bouwt jaarlijks een 80–tal woningen winddicht of volledig afgewerkt ("sleutel op de deur").

Sanik

Antwerpseweg 86 -2440Geel

Sanik - HOME Sanik - HOME sanik, sanitair, verwarming, badkamer, kranen, douche, meubel, welness, Sanik, http://www.browsbox.com/sanik

Arduma

Breerijt 8 -2440Geel

is de specialist in het bewerken en vervaardigen van belgische blauwe hardsteen, graniet, marmer en witsteen tot allerlei eindproducten al dan niet op maat. Meer dan 30 jaar ervaring *** Arduma Bvba ***

Wynants Bouwmaterialen

Paviljoenstraat 25 -2440Geel

- De grootste keuze uit de streek in klinkers en terrastegels, ook oosterse arduin.- Beste service- Uiterst concurrentiële priijzen

Has

Lammerdries 13 -2440Geel

Bij HAS houden we de dingen graag eenvoudig.De eenvoudigste manier om te bepalen welke ramen en deuren er bij je passen, is door je leefgewoontes in kaart te brengen. De volgende logische stap is de keuze van 1 of meerdere materialen.

Indrana

Hollandsebaan 61 -2440Geel

Multituin

Rauwelkoven 87 E -2440Geel

Energie & Warmtetechniek

Roshoevendijk 7 -2440Geel

Energie & Warmtetechniek zal dan ook met de uiterste zorg en professionalisme uw installatie voorbereiden, uitvoeren en opvolgen zodat u lange tijd zal kunnen genieten van uw investering.

Adtechnics

Winkelomseheide 209 -2440Geel

A-gips

Dr.-van De Perrestraat 326 -2440Geel

A Gips, kortweg agips is het bedrijf van Patrick Aerts en is specialist in pleisterwerken, bezettingswerken, gyprocwerken en isolatiewerken.

Beton- En Bouwmaterialen Pauwels

Mosselgoren 117 -2440Geel

Bouwmaterialen Pauwels is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande bouwmaterialen. Ze beschikken over een ruim assortiment van materialen en benodigdheden voor verschillende soorten bouwprojecten.

Dak- En Torenwerken En Bouwmaterialen De Kort

Elsum 2 -2440Geel

Default PLESK Page This is the Plesk™ default page If you see this page it means: hosting for this domain is not configured or there's no such domain registered in Plesk For more information please contact .

Vindur

Gemeenteheide 80 -2440Geel

Belcotec

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf.

Wynants Bouwmaterialen P.

Paviljoenstraat 25 -2440Geel

Elke dag bezoeken bouwprofessionals en doe-het-zelvers ons bedrijf. Want bij ons vinden ze wat ze nodig hebben. Ze waarderen ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en doen graag een beroep op onze extra services.

Bomster

Grotweg 17 -2440Geel

De helden bij Bomster zijn één voor één specialist in betonbewerkingen. Geen klus te zwaar voor deze heroïsche vakmannen

Geelse Slotencentrale

Nieuwstraat 128 -2440Geel

Wij weten dus alles over beveiliging, en bieden u een heel ruim assortiment sloten, sleutels, brandkasten, en gepantserde en inbraakwerende deuren aan.

Sanigo

Zandstraat 60 -2440Geel

Welkom bij SANIGO WELLNESS - Jouw wellness partner voor zowel particulier en professioneel SANIGO WELLNESS - Wellness partner voor particulier en professioneel -

Proworx

Rauwelkoven 130 -2440Geel

De PROWORX webshop rust professionals en ambitieuze hobbyisten uit met superieure handgereedschappen, waarmee zij zowat elke manuele klus op snell en ergonomische manier verwezenlijken.

Ventiserve

Brugweg 5 -2440Geel

VentiServe is specialist in het onderhoud van ventilatie en filters. Wij reinigen en onderhouden uw ventilatiesysteem. Vraag offerte!

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken. Wij richten ons zowel op particuliere klanten als op bedrijven.

C-electronics

Dennenstraat 39 -2440Geel

Reeds 14 jaar actief in de industriële automatisatie, vooral in de papier en de kuntsof, plastics sector. PLC sturingen, Drivers en motoren, Motion control, Visualisering en Proces Controle en Productie opvolging, Data logging, Computer en netwerken.

Hobomat

Turnhoutseweg 2 -2440Geel

Bent u op zoek naar kwalitatieve dak-, wand- en golfplaten aan zeer scherpe prijzen? Rep u dan naar Hobomat nv in Geel, een vader en zoon-bedrijf waar de klant nog echt koning is