U zocht op: bouwmaterialen isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


F.i.m. Production And Recycling

Nijverheidsstraat 46a -2260Westerlo

Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken. Ons gamma isolatiemortel zorgt niet enkel voor een lager energieverbruik, het garandeert je ook een hoger wooncomfort terwijl je geld bespaart.

Albodakk

August Cannaertsstraat 127 -2260Westerlo

Wova

Ter Voort 1 -2260Westerlo

A.p.b. Beheer

Zone Reme 5 -2260Westerlo

Asbest Partners België bvba is een gecertificeerd asbestverwijderings bedrijf en biedt een breed pakket aan.

Heumatop

Heiweg 1 -2260Westerlo

Heumatop is al sinds 1955 gekend als een specialist in bouwmaterialen. De jarenlange ervaring met zowel nieuwbouw als renovatie wordt sterk gewaardeerd door de klanten.

Meha Projects

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Bouwmaterialen De Heide Bouwmaterialen bvba Bouwmaterialen

Dak Plus

Bosbesstraat 41 -2260Westerlo

Dak Plus treedt op als een vakman én vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie.

Bouwmaterialen Hermans-vermeulen

Langstraat 96 -2260Westerlo

Bouwmaterialen Hermans-Vermeulen NV gevestigd in Tongerlo nabij Westerlo is een echt familiebedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector kunt U bij ons terecht voor alle vakkundig advies over al uw bouw-& verbouwplannen.

Bio Home

Zone Kamp C 12 -2260Westerlo

Bio Home is opgestart in 1980 vanuit een ideologisch standpunt natuurlijke producten verdelen die veilig zijn voor mens en milieu

Cevo Market

Meulemanslaan 28 -2260Westerlo

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.