U zocht op: bouwmaterialen kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Transport Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Een specialist in bouwmaterialen? Jules Frans is van alle markten thuis!

Bouwmaterialen Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Jules Frans is de leverancier van bouwmaterialen met een duidelijke meerwaarde voor zowel particulieren als aannemers

Stroeckx Afbraakwerken

Tuinbouwstraat 10 -2160Wommelgem

Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem provincie Antwerpen is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het slopen van gebouwen, zowel bij particulieren als bij industrie met als specialiteit betonwerken binnen gebouwen.

Medussa

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

[ WWW.MEDUSSA.BE ] medussa,medusa,lier,heist,op,den,berg,debbie,marc,govaerts,goovarts,govaarts, bouwantiek,bouwen,bouw,architecturaal,architecturals,doors,windows,frames,pillars,floors,tiles, antiques,antiek,antik,antikhandel,ant

Bouwmaterialen Van Herck

Verbistlaan 2 -2270Herenthout

Voor vakman en particulier biedt Van Herck een brede productkennis en een compleet aanbod aan bouwmateriaal tegen zéér concurrentiele prijzen.

Didak Injection

Industrieweg 1 -2280Grobbendonk

Didak Injection nv is een modern spuitgietbedrijf dat beschikt over 25 machines met sluitkracht variërend van 25 ton tot 1500 ton.

Rentacat

Antwerpsesteenweg 215 -2800Mechelen

Verhuur & verkoop. Levering mogelijk waar en wanneer je wil. Bezoek onze website voor meer informatie.

Stroeckx Afbraakwerken

Van Asschestraat 47 -2160Wommelgem

Onze service kan gaan van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds, daken enzovoort

Bio Home

Zone Kamp C 12 -2260Westerlo

Bio Home is opgestart in 1980 vanuit een ideologisch standpunt natuurlijke producten verdelen die veilig zijn voor mens en milieu

Broflam

Bredabaan 179 -2170Antwerpen

Broflam is de webwinkel voor al uw sanitair, centrale verwarming en toebehoren. Vanaf heden kunt u terecht op onze vernieuwde website die hopelijk nog beter zal aansluiten bij uw wensen.

Khans

Nationalestraat 127 -2000Antwerpen

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Speedvan

Bordeauxstraat 8 -2000Antwerpen

Saelen & Van Rooy

Stationsstraat 77 -2235Hulshout

Van Kerckhoven Draadhandel

Vogelroedestraat 27 -2220Heist-op-den-berg

Van Kerckhoven is een familiebedrijf met een uitgebreide keuze aan afsluitingen,tuinpoorten, industriële en sierpoorten alsook weide-afrasteringen en alle toebehoren.