U zocht op: bouwmaterialen kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Eelen

Turnhoutsebaan 106 -2460Kasterlee

Naast de verkoop en verhuur van bouwmachines en gereedschappen, kunnen we ook instaan voor machineonderhoud en –reparatie.

Stroeckx Afbraakwerken

Tuinbouwstraat 10 -2160Wommelgem

Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem provincie Antwerpen is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het slopen van gebouwen, zowel bij particulieren als bij industrie met als specialiteit betonwerken binnen gebouwen.

Bouwmaterialen Van Herck

Verbistlaan 2 -2270Herenthout

Voor vakman en particulier biedt Van Herck een brede productkennis en een compleet aanbod aan bouwmateriaal tegen zéér concurrentiele prijzen.

Krb

Bleukenlaan 22 -2300Turnhout

U vindt vast uw keuze uit ons aanbod antieke bouwmaterialen Oude bouwmaterialen - Reclaimed Building Materials - matériaux de contruction anciens oude bouwmaterialen antieke historische pannen ornamenten gevelstenen stenen reclaimed building material

Stroeckx Afbraakwerken

Van Asschestraat 47 -2160Wommelgem

Onze service kan gaan van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds, daken enzovoort

Didak Injection

Industrieweg 1 -2280Grobbendonk

Didak Injection nv is een modern spuitgietbedrijf dat beschikt over 25 machines met sluitkracht variërend van 25 ton tot 1500 ton.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Bio Home

Zone Kamp C 12 -2260Westerlo

Bio Home is opgestart in 1980 vanuit een ideologisch standpunt natuurlijke producten verdelen die veilig zijn voor mens en milieu

Pribon

Melkstraat 15 -2460Kasterlee

Kassarollenwinkel.be levert gratis de voordeligste kassa- en bancontactrollen in België.

Broflam

Bredabaan 179 -2170Antwerpen

Broflam is de webwinkel voor al uw sanitair, centrale verwarming en toebehoren. Vanaf heden kunt u terecht op onze vernieuwde website die hopelijk nog beter zal aansluiten bij uw wensen.

Michel Leblanc

Ternincklei 30 -2930Brasschaat

Welcome to Brixtons' webpages! site created by Brixton Best seen with IE 5 or later or Opera (Mac) Best screen resolution: 1024 x 768

Desco

Bijkhoevelaan 2 -2110Wijnegem

DESCO is als groothandel een vertrouwde naam in de wereld van sanitair en verwarming.

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.