U zocht op: bouwmaterialen tuin

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Medussa

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

[ WWW.MEDUSSA.BE ] medussa,medusa,lier,heist,op,den,berg,debbie,marc,govaerts,goovarts,govaarts, bouwantiek,bouwen,bouw,architecturaal,architecturals,doors,windows,frames,pillars,floors,tiles, antiques,antiek,antik,antikhandel,ant

Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Caviaar

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

De tuin van Medussa is als het ware een stenen droomwereld.Op maar liefst 30.000m² vindt u er de meest uiteenlopendedecoratie- en bouwmaterialen om uw woning of tuin het unieke enauthentieke karakter te geven waar u al jaren van droomt.

Van Kerckhoven Draadhandel

Vogelroedestraat 27 -2220Heist-op-den-berg

Van Kerckhoven is een familiebedrijf met een uitgebreide keuze aan afsluitingen,tuinpoorten, industriële en sierpoorten alsook weide-afrasteringen en alle toebehoren.

Van De Putte

Schaliehoevestraat 88 -2220Heist-op-den-berg

Maris Jos

Impulsstraat 9 -2220Heist-op-den-berg

Maris Natuursteen Een ruim aanbod kassei, keien en afboordingen in porfier, graniet en zandsteen (grcs platines) voor opritten, terrassen, wegen, straten, paden en tuin. Tegels, afboordingen en zwembadboorden.

Tuinhouttopper Bis

Heist-goorstraat 5a -2220Heist-op-den-berg

Tuinhoutcentrum ’t Goor: dé tuinhoutspecialist in Heist-op-den-Berg

Kdk Electro Trading

Herentalsesteenweg(hal) 65 -2220Heist-op-den-berg

Heremans Ramen

Broekstraat(hal) 17 -2220Heist-op-den-berg

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.