U zocht op: bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwmaterialen Kerremans En Co

Oever 4 -2630Aartselaar

Bij Kerremans & Co nv vindt u alle bouwmaterialen aan interessante prijzen. Zowel aannemers als doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Roofcover

Mastboomstraat 12 -2630Aartselaar

Als geregistreerd aannemer verzorgt de firma Roofcover uit Aartselaar bij Antwerpen al uw dakwerken en gevelbekledingen. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine werken, complex en eenvoudig, nieuwbouw, afbraak en renovatie.

Tegelkeizer

Boomsesteenweg 49 -2630Aartselaar

Cembrit

Kontichsesteenweg 50 -2630Aartselaar

Cembrit is één van de grootste Europese producenten van multifunctionele bouwproducten op basis van vezelcement. Wij bieden een breed gamma duurzame vezelcementoplossingen voor gevel, dak, binnenafwerking en constructie.

Bel-bos Trading

Kleistraat 209 -2630Aartselaar

Ivar Group

Kontichsesteenweg 53 -2630Aartselaar

Innovis

Industrieweg 2 -2630Aartselaar

Aluplex Production

Oeyvaersbosch 2b -2630Aartselaar

Raamfabrikanten, installateurs van rolluiken en zonwering, verandaconstructeurs en schrijnwerkers zijn onze klanten.Wij leveren uitsluitend aan de vakhandel !

Eurocarplate

Kleistraat 109 -2630Aartselaar

Begetube

Kontichsesteenweg 53 -2630Aartselaar

Begetube is een toonaangevend bedrijf in de verkoop van installatiemateriaal voor centrale verwarming en sanitair.

Profisol

Oeyvaersbosch 1 -2630Aartselaar

PROFISOL is een jong en modern bedrijf dat kwaliteit en perfecte afwerking hoog in het vaandel draagt. Wij zijn gespecialiseerd in ramen en deuren maken.

Construct Group Company

Antwerpsesteenweg 19 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie

Boomsesteenweg 75 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie is leverancier en installateur van alle mogelijke dock- en doortoepassingen terug te vinden in een industrieel karakter. Van sectionaalpoorten tot high-tech snelle roldeuren, van laadbruggen tot wielblokkeersystemen en stalen...

Oase Tuinatelier

Helststraat 158 -2630Aartselaar

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en plaatsen van houten constructies voor buiten zoals bijvoorbeeld terrassen, poorten, gevelbekleding, tuinafsluiting enz. Als familiale onderneming op mensenmaat staan wij in voor kwaliteit.

Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.