U zocht op: boxen huren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Cobalt Box

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes op maat in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslaglocatie in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimtes. Cobalt Box biedt flexibele huurfo

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Selfstore

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Sinds 1923 is de familie Anthonissen actief in de verhuissector in Antwerpen. Een ervaren familiebedrijf dat al 4 generaties mensen helpt en begeleidt bij het verhuizen. Selfstore.be biedt u verschillende opslagunits voor korte of lange termijn.

Box

Krijgsbaan 51 -2640Mortsel

Sofymo

Narcissenlaan 2 -2970Schilde

Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?