U zocht op: branders

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Blondeau & Zonen

Fabriekstraat 56 -2547Lint

Studie, verkoop, dienst na verkoop van industriele verwarming en industriele branders en brandersystemen; bouwen van gasstraten en schakelkasten; leveren van alle toebehoren hiervoor.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

G. Coveliers

Kanunnik Peetersstraat 82 -2600Berchem (antwerpen)

Groothandel en verdeler Lindapter bevestigingsklemmen - Hollo Bolt bevestigingsbouten voor kokerprofielen - Erico Superfix scharnierbeugels - Pompen Grundfos - meetapparatuur van Honeywell, Tekelek en Theben - ketels van Saint Roch, Bulex en Oertli..

Stroobants

Heivelden 15 -2861Sint-katelijne-waver

Coffeeroots

Kasteleinsstraat 19 -9150Kruibeke

CoffeeRoots is een private label koffiebranderij die vanuit thuisbasis Antwerpen de wereldmarkt bedient. Ontstaan in 1907 uit liefde voor het ?zwarte goud?, heeft dit familiebedrijf zich ontwikkeld met een uitgebreid assortiment van koffie en thee.

S.c.v.w.

Galgeweg 1 -2240Zandhoven

Sanitair en centrale verwarming in uw woning, badkamers, verwarmingsinstallaties en al uw loodgieterij Sanitair Centrale Verwarming Wesley Sanitair, centrale verwarming, badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterij, saniataire toestellen

Bosch Thermotechnik - Junkers

Kontichsesteenweg 60 -2630Aartselaar

Junkers biedt een compleet gamma toestellen voor warmwaterbereiding, verwarming en verwarmingsregeling:

Peeraer

Lundenstraat 33 -2100Antwerpen

D.w.s.

Vosveld 17 -2110Wijnegem

Javac

Kwade Weide (c) 1 -2920Kalmthout

Javac Is een familiale onderneming met meer dan 35 jaar ervaring en sinds 1993 onder de naam Javac actief in de lastechniek, persluctcompressoren, stroomgeneratoren en lasdiesels.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Struyf Herman

Arthur Matthyslaan 77 -2140Antwerpen

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Combuco

Herenboslaan 70 -2500Koningshooikt

Is het tijd voor het onderhoud van (één van) uw branderinstallaties? Vertrouw dan op de deskundigheid van CombuCo, dat gevestigd is in Lier, regio Antwerpe

Vulcanic

Uitbreidingstraat 60-62 -2600Antwerpen

VULCANIC, ELECTRICAL HEATING AND COOLING SOLUTIONS FOR THE INDUSTRY VULCANIC, ELECTRICAL HEATING AND COOLING SOLUTIONS FOR THE INDUSTRY