U zocht op: branders

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Blondeau & Zonen

Fabriekstraat 56 -2547Lint

Studie, verkoop, dienst na verkoop van industriele verwarming en industriele branders en brandersystemen; bouwen van gasstraten en schakelkasten; leveren van alle toebehoren hiervoor.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

G. Coveliers

Kanunnik Peetersstraat 82 -2600Berchem (antwerpen)

Groothandel en verdeler Lindapter bevestigingsklemmen - Hollo Bolt bevestigingsbouten voor kokerprofielen - Erico Superfix scharnierbeugels - Pompen Grundfos - meetapparatuur van Honeywell, Tekelek en Theben - ketels van Saint Roch, Bulex en Oertli..

One-welding

Atealaan 19 -2200Herentals

ONE-WELDING BVBA is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van lasapparaten, plasmabranders, compressoren, metaalbewerkingsmachines, lasgeneratoren, stroomgeneratoren en allerlei toebehoren. We hebben reeds langere tijd ervaring in deze sector.

S.c.v.w.

Galgeweg 1 -2240Zandhoven

Sanitair en centrale verwarming in uw woning, badkamers, verwarmingsinstallaties en al uw loodgieterij Sanitair Centrale Verwarming Wesley Sanitair, centrale verwarming, badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterij, saniataire toestellen

Peeraer

Lundenstraat 33 -2100Antwerpen

D.w.s.

Vosveld 17 -2110Wijnegem

Lastek Belgium

Toekomstlaan 50 -2200Herentals

Oerdegelijke lasapparatuur. Gespecialiseerde laselektroden, lasdraad en TIG-lasstaven. Plasma snijbranders en lasrookafzuiging. Het merk voor professionals, met gedegen service na verkoop”.

Struyf Herman

Arthur Matthyslaan 77 -2140Antwerpen

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Combuco

Herenboslaan 70 -2500Koningshooikt

Is het tijd voor het onderhoud van (één van) uw branderinstallaties? Vertrouw dan op de deskundigheid van CombuCo, dat gevestigd is in Lier, regio Antwerpe