U zocht op: brood

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

Zeelandia

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket.

Broodzakken Met Reclame

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Wij zijn een verpakkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van broodzakken. Naast broodzakken verdelen wij alle soorten verpakkingen voor: bakkerij, slagerij, boetiek, frituur, horeca, grootverbruik en industrie.

Vikorn

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in België kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Brood En Bakketbakkerij Peeters

Wilsonstraat 39 -2860Sint-katelijne-waver

Derde generatie ambachtelijke bakkerij. Voor eigen gebruik en voor derden zoals;koude bakkers, warenhuizen en superetten.Alle broodsoorten, taarten, gebak enz.

Bakkerij Den Troon

Troon 4 -2280Grobbendonk

Dit jaar vieren we alweer onze 10de verjaardag in de vernieuwde winkel en bakkerij. De familie Bierinckx staat nog altijd aan het roer van de zaak. Wim en Rik leiden nog steeds op ambachtelijke wijze de bakkerij en dit met behulp van machines.

Charles Distributie

Sint-jansveld 14 -2160Wommelgem

Charles is een Belgische producent en leverancier van vlees en vleeswaren.

Brood- En Banketbakkerij Canters

Lariksbos 5 -2280Grobbendonk

Bakkerij Canters heeft een bakkerij en winkel te Grobbendonk en een winkel in Vorselaar en in Pulderbos Brood- en banket bakkerij Canters te Grobbendonk, Vorselaar en Pulderbos

Bakkerij Bierinckx

Astridplein 66 -2280Grobbendonk

Bakkerij Bierinckx Het lekkerste brood haal je bij Bierinckx op het Astridplein. Waarom lees je in “ons beroepsgeheimpje”. Dagelijks bieden wij U de lekkerste gebakjes, koffiekoeken en taarten. Met echte boerenboter ver-vaardigde botercroissant

Paschka

Stadsestraat 47 -2250Olen

Het frisse broodbeleg voor elke dag. Met zijn héérlijke frisse smaak van verse kaas, boordevol calcium en eiwitten start je zo de dag met een lekker ontbijt.