U zocht op: brood

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zeelandia

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket.

Vikorn

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in België kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Bakkerij Den Troon

Troon 4 -2280Grobbendonk

Dit jaar vieren we alweer onze 10de verjaardag in de vernieuwde winkel en bakkerij. De familie Bierinckx staat nog altijd aan het roer van de zaak. Wim en Rik leiden nog steeds op ambachtelijke wijze de bakkerij en dit met behulp van machines.

Divero

Kerklei 29 -2960Sint-job-in-'t-goor

Bij ons kan U steeds terecht voor een taart met een persoonlijke toets zoals een foto enz.We leveren ook aan andere bakkers, restaurants, traiteurs, hotels, scholen enz.

Charles Distributie

Sint-jansveld 14 -2160Wommelgem

Charles is een Belgische producent en leverancier van vlees en vleeswaren.

Brood- En Banketbakkerij Canters

Lariksbos 5 -2280Grobbendonk

Bakkerij Canters heeft een bakkerij en winkel te Grobbendonk en een winkel in Vorselaar en in Pulderbos Brood- en banket bakkerij Canters te Grobbendonk, Vorselaar en Pulderbos

Bakkerij De Korenbloem

Kloosterstraat 3 -2390Oostmalle

banketbakkerij, ontbijtmanden, promoties, taarten, oostmalle Welkom bij Bakkerij de Korenbloem bakkerij de korenbloem, Oostmalle, brood, banket, ontbijtmand, promotie, bart, ilse, koffiekoeken, Belgie, Nederlands, taarten, fruitsaté, broodjes, webpag

Bakkerij Bierinckx

Astridplein 66 -2280Grobbendonk

Bakkerij Bierinckx Het lekkerste brood haal je bij Bierinckx op het Astridplein. Waarom lees je in “ons beroepsgeheimpje”. Dagelijks bieden wij U de lekkerste gebakjes, koffiekoeken en taarten. Met echte boerenboter ver-vaardigde botercroissant

Maes Leo

Irislaan 5 -2390Malle

De firma Leo Maes bvba is al meer dan 30 jaar actief in de interieursector. Wij spitsen ons toe op het ontwerpen, produceren en plaatsen van complete interieuroplossingen.

Paschka

Stadsestraat 47 -2250Olen

Het frisse broodbeleg voor elke dag. Met zijn héérlijke frisse smaak van verse kaas, boordevol calcium en eiwitten start je zo de dag met een lekker ontbijt.

Daimar

Turnhoutsebaan 5 -2110Wijnegem

Bakkerij Willems

Steenweg Op Gierle 116 -2300Turnhout