U zocht op: bureau

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Advocatenkantoor Bruno Schoenaerts

Amerikalei 31 -2000Antwerpen

Uw bedrijf verdient de beste bescherming. Ook juridisch.Bij alle contacten en contracten van uw bedrijf met de buitenwereld kunnen er juridische vragen en problemen ontstaan.

Go4jobs

Bourlastraat 3 -2000Antwerpen

Met een verrassend persoonlijke aanpak bieden we jou een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent.

Papierhandel Rombouts Neyrinck En Co

Paardenmarkt 112-116 -2000Antwerpen

Voor al uw kantoorartikelen van A-Z, webshop met meer dan 15.000 artikelen.

Aspex

Brouwersvliet 5 -2000Antwerpen 1

Management adviesbureau | personeelsrecrutering ASP Shared Hosting Dedicated Hosting Portalen Integratie Consultancy Een Application Service Provider (kortweg ASP) stelt hard-en software ter beschikking aan derden via het Internet. Klanten loggen in

Unique

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen

Uitzendkrachten hoofdarbeid uitzendkrachten handenarbeid tijdelijke arbeid handenarbeid interimbureau handenarbeid interimkantoor handenarbeid interimpersoneel handenarbeid tijdelijk personeel hoofdarbeid interimbureau hoofdarbeid interimkantoor hoofdar

Mewaf Technopole Antwerpen

Frankrijklei 127 -2000Antwerpen 1

Kantoormeubelen ergonomische kantoormeubelen bureaumeubelen bureelmeubelen

Kaai Design

Vlaamsekaai 45 -2000Antwerpen

Kaaidesign :kaaidesign Antwerpen, interieurontwerp, realisatie, designmeubelen, maatwerk. Naast een ruim bemeten showroom op de Vlaamse kaai in antwerpen, op het trendy Zuid, huisvest kaaidesign ook nog/D, een interieur en ontwerp bureau.

Facilicom Solutions

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen 1

Onze activiteiten:Beheer facilitaire dienstenProject managementInterim managementMaincontractingAdvies, consultancyProcurement FM

Tobie De Prins

Sint-katelijnevest 30 -2000Antwerpen 1

Tobie De Prins kent u vooral voor de levering van kantoormachines. Door het aanbieden van onderhoudscontracten staan wij in voor een uitstekende en snelle service. Via onze webshop kan u on-line meer dan 18.000 artikelen bestellen , 7/7 - 24/24.

Blackbirds

Vlaamsekaai 76 -2000Antwerpen 1

Door de overvloed in het aanbod hebben consumenten het vaak moeilijk om keuzes te maken, staan marges onder druk en wordt de afvalberg steeds groter. Daarom ontwerpen we gegeerde producten en verpakkingen die een stempel drukken op morgen.

Lewis Communications

Britselei 23 -2000Antwerpen

LEWIS is een internationaal PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in public relations, communicatie, sociale media en content.

Art Forum

Napelsstraat 36 -2000Antwerpen 1

Kunst voor bedrijven en particulierenKunstverhuur - Leasing - VerkoopInternationale collectieFull service advies - transportOphanging en verzekeringKunstgalerieHuur kunst-Kunstuitleen

Brouwers Zonen En Cie

Lange Klarenstraat 1 -2000Antwerpen

In onze winkel kunt u terecht voor al uw kopiëer- en inbindwerk, schoolmateriaal, kantoorartikelen en voor het hervullen van inkjetcartridges. Tevens hebben wij een snelle leveringsdienst voor al uw bestellingen.

Penworld

Paardenmarkt 112 - 116 -2000Antwerpen 1

Penworld is een gespecialiseerde afdeling van Rombouts-Neyrinck. Meerdere generaties lang hebben wij de evolutie in de pennenwereld gevolgd. Hierdoor kunnen wij u perfect begeleiden bij de keuze van een pen.

Atradius

Jan Van Gentstraat 1 -2000Antwerpen 1

Meer dan 75 jaar ervaring in nationaalen internationaal incasso!Meer dan 90 eigen kantoren in 40 landenEen lokale gesprekspartner enno-cure no-pay wereldwijd.Atradius, denk mondiaal, ageer lokaal

Secretary Plus

Frankrijklei 128a -2000Antwerpen

Als nummer 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant(s). Meer klanten betekent meer functies en dus..een grote

Start People

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen 1

Start People is er, net als u, van overtuigd dat een soepel human resources management een belangrijke concurrentiefactor vormt voor uw onderneming.

Benjo Viaene & Co

Italiëlei 207 A -2000Antwerpen

Bij BENJO laten we niets aan het toeval over, integendeel, we streven naar de consolidatie van het heden en naar de voorbereiding van de toekomst. De service en integrale kwaliteitszorg is onze motiverende uitdaging.

Vitrapoint

Plantinkaai 1 -2000Antwerpen 1

Het Zwitserse familiebedrijf Vitra produceert sinds 1957 designmeubilair. Het werkt daarvoor nauw samen met beroemde ontwerpers zoals Charles en Ray Eames, Verner Panton, Antonio Citterio, Maarten van Severen en Ronan en Erwan Bouroullec.

Allbex

Frankrijklei 40 -2000Antwerpen

ALLBEX.EU is uw online-shop met een breed gamma aan hardware, software en Telecom. Ook voor Outsourcing en Consulting Services kan u bij ons terecht.

Inventi

Oude Beurs 30-32 -2000Antwerpen 1

De kernactiviteit van Inventi is bedrijven systematisch in een duurzaam en zorgvuldig begeleid traject doen groeien tot rendabele en professionele verkooporganisaties.

Bundl

Stoofstraat 9 -2000Antwerpen

bundl is een jong ontwerpbureau gevestigd in België, in het hart van Antwerpen. Wij zijn een complementair, creatief team dat samen met bedrijven de krijtlijnen van hun nieuwe producten definieert, hierbinnen nieuwe productcon

Xerius Sociaal Verzekeringsfonds

Brouwersvliet 4 -2000Antwerpen 1

Xerius is een familie. Vanaf de lente van 2007 is Xerius de nieuwe familienaam van de vier organisaties die tot dan actief waren onder de gemeenschappelijke noemer Sociale Verzekeringsgroep VEV.

West Diep

Kleine Markt 7-9 -2000Antwerpen

PR & communicatiebureau

Bureau M.f.j. Bockstael

Arenbergstraat 13 -2000Antwerpen 1

Bureau M.F.J. Bockstael. Sinds 1937 dé specialist in bescherming van intellectueel eigendom, octrooien, patenten, merk- en modelbescherming.

Strand Associates Consulting

Italielei 88 -2000Antwerpen 1

Strand Associates Consulting is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in de staffing van permanente en tijdelijke projecten in verschillende sectoren: ICT, Project Management, Finance en Supply Chain Manage.

Wilkhahn

Oudeleeuwenrui 7 -2000Antwerpen 1

Kantoormeubelen kantoorinrichting kantoren inrichting gebouwinrichting kantoordecoratie ergonomische kantoormeubelen bureaumeubelen bureelmeubelen landschapskantoren

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Bureau De Rycker

Arenbergstraat 13 -2000Antwerpen

Sinds de oprichting van ons kantoor in het hartje van Antwerpen stellen wij ons ten dienste om onze cliënten op efficiënte wijze bij te staan op het gebied van hun intellectuele eigendomsrechten, meer bepaald de industriële eigendomsrechten.

Resa Vastgoed

Coquilhatstraat 37-39 -2000Antwerpen

Canon Branch Antwerpen

Rijnkaai 37 -2000Antwerpen

Al meer dan 70 jaar bieden wij onze klanten de meest geavanceerde technologieën op het gebied van beeldverwerking. Wij zijn niet alleen pioniers op het gebied van vastleggen, manipuleren en beheren van afbeeldingen, maar ook op het gebied van...

Think Studio

Rijnkaai 100 -2000Antwerpen 1

Verlichting Pierre Withaeckx

Frankrijklei 148 -2000Antwerpen

Pierre Withaeckx Lichtadvies begeleidt professionals en particulieren reeds sinds 1929 bij de keuze van hun verlichting. Het Pierre Withaeckx-team houdt daarbij rekening met twee sleutelelementen: ‘comfort’ en ‘authenticiteit’.

Thuiskantoor Van Ael

Paardenmarkt 11 -2000Antwerpen 1

Bij Thuiskantoor Van Ael hebt u de keuze uit meer dan 12 000 artikelen. In ons assortiment is er rekening gehouden met onze verschillende doelgroepen, en school- en huisgebruik is daar nog steeds een vaste waarde in.

Van Mieghem & Partners

Frankrijklei 156 -2000Antwerpen

Van Mieghem & Partners BVBA ontstond op 26.12.1989 door de inbreng van de advocatenpraktijk van Mter. Dirk Van Mieghem, advocaat aan de Balie van Antwerpen

Habitat Antwerpen

Beddenstraat 2 -2000Antwerpen 1

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Office Van Ael

Paardenmarkt 11 -2000Antwerpen 1

Van Ael is dé ideale partner voor al uw kantoormateriaal. Met meer dan 12000 kantoorartikelen online aan uiterst concurrentiële prijzen die u zowel telefonisch, per fax als online kan bestellen. Zo leveren wij onze kantoorartikelen aan scherpe...

Bma Group

Tabakvest 30 -2000Antwerpen

BioOrg brengt je opnieuw in contact met je goede oude vrienden. BioOrg verzamelt miljarden goede bacteriën uit het bos en brengt ze bij jou naar binnen.Ze vormen een levende biofilter zoals in het bos.

Tec

Sint-pietersvliet 3 -2000Antwerpen 1

TEC is een onafhankelijk technisch consultancy bureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, bouw en telecom. Bekijk onze vacatures op www.tec.be!

Acospace

Oudeleeuwenrui 39/v2 -2000Antwerpen

Acospace biedt zowel flex als fixed solutions aan. De ene dag met anderen aan dezelfde tafel werken, de andere dag liever wat meer privacy, binnen een paar maanden toch de behoefte aan een vast kantoor? Alles is mogelijk.

Image Building

Londenstraat 28-30 -2000Antwerpen

# Kleuren- en zwartwit kopies# Lay-out# Prepress# Design/Vormgeving# Illustraties# On-linebusiness cards# Communiekaartjes# Visitekaartjes# Stickers

Cityservice Antwerpen Bvba

Scheldestraat 34 -2000Antwerpen 1

De klant ontzorgen staat centraal in onze strategie. Schoonmaak is nog maar het begin van onze dienstverlening!

Inventi

Oude Beurs 30-32 -2000Antwerpen

Inventi - Excellence in sales OrganisatieTrainingscentrum SelectieOrganigram TrainingReferenties VisualisatieLocatieVacaturesContactHome

Gramma

Lange Nieuwstraat 17 -2000Antwerpen

Gramma, het grafisch adviesbureau, gespecialiseerd in corporate identity en communication. Huistijl, print & Web design, huisstijlmanagement.

Algemeen Bouw En Betonbedrijf - Abeb

Frankrijklei 38 -2000Antwerpen 1

ABEB NV Uw constructieve partner Algemene bouwonderneming Kantoor- industrie- en utiliteitsbouw Openbare en privé-opdrachten Residentiële en multifunctionele projecten Sleutel-op-de-deuropdrachten Nieuwbouw en renovatiewerken

Academia

Mutsaardstraat 38 -2000Antwerpen

Home U bevindt zich hier: Startpagina HOME De producten weergegeven op deze website zijn slechts een greep uit het ruim assortiment dat in de winkel wordt aangeboden. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW PROMOTIES en NIEUWIGHEDEN in onze IMAGOKRANT. K

Arenberg Antwerpen

Arenbergstraat 24 -2000Antwerpen 1

Wij willen voor ondernemers, organisaties en vrije beroepen eenvoud, zekerheid en tijdswinst waarborgen op het vlak van tewerkstelling en sociale wetgeving.

Etablissements J. Kockx

Korte Gasthuisstraat 37 -2000Antwerpen

Talenco

Oudeleeuwenrui 19 -2000Antwerpen

Op zoek naar technische experts voor een project op korte of lange termijn, of voor de uitbesteding van een totaalproject binnen de sectoren farmacie, (petro)chemie, energie of voeding?

Mirna

Kuipersstraat 7 -2000Antwerpen

LINKING: rekrutering en selectie, assessment centers, opleidingen, management development, performance management en advies in HRM. Linking 360° Feedback, Advies in HRM, Adviseren, Assessment Center gericht op commerciële functies (ACC), Coaching, Co

Go4jobs

Bourlastraat 3 -2000Antwerpen

Met een verrassend persoonlijke aanpak bieden we jou een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent.

Search En Selection Antwerpen

Amerikalei 213 -2000Antwerpen

Search & Selection ondersteunt organisaties bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen van hun human resources

Esc Buro

Rijnkaai 37 -2000Antwerpen 1

Arnold & Siedsma

Meir 24 -2000Antwerpen 1

Een goed idee verdient bescherming.Iets bedenken is één. Uw idee beschermen stap twee. Een goede bescherming geeft de concurrentie het nakijken en waarborgt uw exclusieve rechten. En daarmee het uitzicht op het volle profijt van uw creatieviteit.

Mensura

ItaliËlei 2 -2000Antwerpen 1

Werknemers in alle veiligheid en gezondheid hun werk laten doen, daarin willen bedrijfsleiders steeds de lat hoger leggen. Een optimale bescherming, een vooruitstrevende en doordachte aanpak van de preventie en een positief aanwezigheidsbeleid

Safmarine Belgium

De Gerlachekaai 20 -2000Antwerpen 1

Safmarine Belgium vertegenwoordigt Safmarine Container Lines, Belgie`s grootste vervoerder van containers en breakbulk en een van de 50 grootste Belgische bedrijven in omzet. Safmarine is vooral bekend als Noord/Zuid vervoerder dank zij...

Kree Interieur

Paul Smekensplein 12 -2000Antwerpen

What Remains

Gijzelaarsstraat 29-2v -2000Antwerpen

Printdeal.be

Ankerrui 11 -2000Antwerpen

Printdeal.be, goedkoop drukwerk o.a. visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. GRATIS en snel bezorgd. Ook bedrijfskleding, relatiegeschenken, buitenreclame, spandoeken, verpakkingen ...

Vertaalbureau Van Lokeren

Bouwmeestersstraat 8 -2000Antwerpen 1

Vertaalbureau Van Lokeren, al jaren de specialist voor Engelse vertalingen. Wij zijn uw beste bron van informatie voor alle vertaalproblemen.Van persoonlijke documenten tot grote projecten, wij weten er raad mee.

Axis Group

Bourlastraat 3 -2000Antwerpen

Vertrouwde HR partner sinds 1996, gekend om zijn kwalitatieve HR-diensten. Wij streven naar de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Secretary Plus Outsourcing Solutions

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen

Als nr 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant. Meer klanten betekent meer functies en dus... een grotere keuze voor jou.

Bam Interbuild Bv

Schildersstraat 2 -2000Antwerpen

Ons doel is helder: bouwen aan een duurzame toekomst. Bij alles wat we doen, is dat het uitgangspunt.

Bruno Schoenaerts Advocatenkantoor

Amerikalei 31 -2000Antwerpen 1

Als zakenman en zelfstandige mag u rekenen op de beste juridische bijstand.Als Master in Business Law heeft Bruno Schoenaerts een hoge specialisatie in commercieel recht.

Vivaldis Interim

Frankrijklei 126 -2000Antwerpen

In elk Vivaldis-kantoor - ook in uw regio - werken uitzendconsulenten die u en uw bedrijf graag beter leren kennen. Daar besteden ze extra aandacht aan.

Multiprofessionele Architectenvennootschap Bureau Bouwtechniek

Kammenstraat 18 -2000Antwerpen

Bureau Bouwtechniek levert studie en advies op het vlak van bouwtechniek, technische installaties in gebouwen en veiligheid op de bouwplaats Bureau Bouwtechniek

Field Quality Control

Oudaan 15 -2000Antwerpen 1

Field Quality Control is in 1986 opgericht door Monique Lambert. Een persoonlijke begeleiding en een doorgedreven inzicht in uw onderzoeksproblematiek zijn haar uitgangspunten.

Advocatenkantoor Wendy Michiels

Frankrijklei 127 -2000Antwerpen 1

Het kantoor behartigt voornamelijk strafrecht voor particulieren en bedrijven.

Advoteam - Immo

Britselei 76 -2000Antwerpen

ADVOTEAM bezit veel ervaring en focust zich graag op verzekerings- en verkeersrecht : het kantoor krijgt vrijwel dagelijks dossiers via verzekeraars, schaderegelaars en makelaars. Uiteraard worden ook dossiers in rechtsbijstand behandeld.

Kantoor Zuid

Amerikalei 122 -2000Antwerpen

One Building Maintenance

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen

One Building Maintenance (OBM) is de specialist in de facility markt wat betreft klusjes en dringende interventies in het geval van calamiteiten.