U zocht op: bureau

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Juristenkantoor Hegis Legal

Steegstraat 10 -2490Balen

Juristenkantoor Hegis Legal heeft een jarenlange ervaring in het verlenen van juridische diensten. Met onze ervaring in zowel de advocatuur als de bedrijfswereld bieden wij u kwaliteitsdiensten aan tegen vaste tarieven.

Luyckx

Steegstraat 66 -2490Balen

Xgi

Landbouwstraat 1 -2490Balen

XGI is jonge dynamische onderneming met als kernactiviteit het uitwerken van visualisatie projecten en technisch ontwerp- of tekenwerk.

Buromas

Poeierstraat 6 -2490Balen

Buromas office supplies te Balen: kantoorartikelen, classement, computer, informatica, kantoormachines, papier, papierwaren, schrijfwaren, correctie, tekengerief, meetinstrumenten, computer supplies, datacartridges, inkjetcartridges, toner, laserprin

Incasso Directo

Molsesteenweg 6 -2490Balen

Wij incasseren niet ons geld, maar uw geld!

Dillen Bouwteam

Puttestraat 15 -2490Balen

Dillen Bouwteam is een echte renovatiespecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn vooral sterk in totaalrenovaties, waar we met een strakke coördinatie de uitvoering van alle werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien ...

Verdonck

Vaartstraat 73 -2490Balen

We zijn graag je partner voor je school- en kantoormateriaal.Het hele jaar door een ruime keuze en dit tegen een correcte prijs! Ons aanbod reikt van Alcoholstift tot Zakagenda, met alles daar tussen.

Geubbelmans Willy

Kerkstraat 26 -2490Balen

ippa.be Welcome to ippa.be Recherches apparentAces: Dexia Banque Banque Assurance Compte Banque CrAcdit Au Luxembourg Renseignez-vous sur ce domain Recherches apparentAces Dexia Banque Banque Assurance Compte Banque CrAcdit Au Luxembourg Banque Popul

Molenschot Industriebouw

Nijverheidsstraat 5 -2490Balen

Molenschot Industriebouw is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen met of zonder kantoren, staalbouw & betonbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, industriehallen & productiehallen, logistieke gebouwen, showrooms en autogarages.

Xod

Gerheide 22 -2490Balen

G-r

Postelweg 70 -2490Balen

Drukkerij Moons

Stationsstraat 16 -2490Balen

Wij zijn een allround drukkerij, waardoor het ganse proces vanaf de bestelling in eigen huis gebeurt: prepress (opdracht drukklaar maken), drukken of printen en afwerking. Een vaste opdracht, een eigen ontwerp of iets laten ontwerpen.

Kantara

Wezelbaan 55 -2490Balen

Kantara adviseert opdat u met correcte communicatiedragers uw doelgroepen optimaal informeert. Naast advies staan wij in voor creatieve conceptontwikkeling, copywriting, grafisch ontwerp en webdesign van uw dragers.

Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.

Ero-expo

Breden Els 2 -2490Balen

Groothandel & import in Party en Event accessoires Partystuff - Groothandel & import in Party en Event accessoires Groothandel & import in Party en Event accessoires

Exco-lines

Breden Els 2 -2490Balen

Exco-Lines online erotiekwinkel - Beauty and body Beurs Exco-Lines Events beauty, body, beurs, erotiek, shop, sexy-toys, sexytoys, België, Balen, Vlaanderen, Nederland, string, stringdrager, stringdraagster, thong, slip, brief, catsuit, bodies, kouse

Odrada International

Molsesteenweg 46 -2490Balen

Uitgebreide collectie toffe, jonge woonideeën voor iedereen met een vlotte, trendy levensstijl. En natuurlijk vind je in onze decoratieafdeling net datgene wat jouw woning mooier en anders maakt dan die van anderen. Onze interieurspecialisten begele

Tradware

Fabiolalaan 5 -2490Balen

Vertalen en redigeren van teksten van het Engels en/of Spaans naar het Nederlands/Vlaams. Reviseren van Nederlandse en Vlaamse teksten. Beëdigd vertaler voor het Engels. Gespecialiseerd in medische en chemisch/farmaceutische onderwerpen.

Makietie

Sinterveld 112 -2490Balen

Algemene Bouwwerken Keersmaekers

Soef 95 -2490Balen

Droomt u van een woning die aan al uw wensen en verlangens voldoet. En bovendien dan nog eens energiezuinig is? Of vond u uw droomhuis, maar staat er nog heel wat renovatiewerk op u te wachten?

Laulie

Grees 73 -2490Balen

HR Management van a tot z

Odrada Interieur

Molsesteenweg 46 -2490Balen

Odrada is een familiebedrijf. En dat voel je. Een vlekkeloze service en familiale gezelligheid zijn hier geen loze woorden. Vraag dat maar aan de duizenden klanten die al meubelen bij Odrada kochten.

Poeier

Vaartstraat 98 -2490Balen

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Big Food

Vaartstraat 110 -2490Balen

Wat ook de reden van uw bedrijfsfeest mag zijn, met Big Food Eventcatering hebt u een ervaren partner aan uw zijde.