U zocht op: bureau

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Advocatenassociatie Tobback-timmermans

Tiensestraat 76 -3000Leuven

advocaten, advocatenkantoor, juridisch advies, rechtsbijstand

Vanhemelryck - Laleman - Merckx Leuven

Brusselsestraat 81 -3000Leuven

Wij zijn een verzekeringsmakelaarskantoor, al 40 jaar gevestigd in het centrum van Leuven. Wij staan voor onafhankelijk en deskundig advies. Onze ervaring is uw beste verzekering!

Sbb

Diestsevest 32 -3000Leuven

Bij SBB geloven we dat samenwerking de sleutel is tot succes. Daarom ondersteunen we ondernemers met slimme teams: een accountant die als een ondernemerscoach breed strategisch meedenkt, geflankeerd door vakspecialisten die in de diepte gaan.

Jobconnection

Diestsestraat 114 -3000Leuven

Jobconnection beschikt over een geactualiseerdbestand van kandidaat uitzendkrachten zodat snelen precies kan geselecteerd worden.

Studifisk Accountantskantoor

Monseigneur Van Waeyenberghlaan 62 -3000Leuven

Welkom op Studifisk.be Dit is de gloednieuwe site van Studifisk, accountants & belastingconsulenten. Deze site is momenteel nog in opbouw. Onze excuses dus mocht u nog enige hinder ondervinden. Welkom op Studifisk.be. Op deze website stellen wij u gr

Sbb Bedrijfsdiensten

Diestsevest 32 -3000Leuven

Op zoek naar een accountant, belastingconsulent, boekhouder of milieuadviseur?Welkom bij SBB, een ervaren accountants- en adviesbureau met 28 kantoren in Vlaanderen.

Hybrik

Parijsstraat 16 -3000Leuven

Website of Het Besloten Land [ Het Besloten Land | Strips - Comics - Cool Media ] Comics

On - Off

Diestsestraat 161 -3000Leuven

ontwerp, maatwerk en productie in eigen atelier

Dyls Invest

Naamsestraat 37 -3000Leuven

van projectgrond tot droomwoning

Bonka Circus

Sluisstraat 79 -3000Leuven

Bonka Circus gelooft sterk in de positieve kracht van deze gedragsverandering en we helpen organisaties en bedrijven om hun hogere sociale doel tastbaar te maken voor een breed publiek. We bereiken dit door begrijpelijke en vermakelijke inhoud.

Cognitecco

Schipvaartstraat 24 -3000Leuven

Viavera Recruitment

Bondgenotenlaan 105 -3000Leuven

Het interimkantoor van Vera Interim Plus in Leuven is gelegen in het hartje van het stadscentrum. Op wandelafstand van de Grote Markt vind je het Vera Interimkantoor Plus in de Bondgenotenlaan. Vera Interim Plus heeft heel wat jobaanbiedingen ...

Ontwerpbureau Pauwels

Mercatorpad 5 -3000Leuven

Ontwerpbureau Pauwels BVBA is een jong en dynamisch team dat bestaat uit 10 landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. Zij puren uit een hechte samenwerking en een coherente visie parels van groene architectuur.

Studiebureau Patrick Casier

Karel Van Lotharingenstraat 2 -3000Leuven

Studiebureau Patrick Casier is een Leuvens bedrijf gespecialiseerd in geo-informatie.Vandaag telt SPC 20 medewerkers en ligt de focus op drie domeinen: Bovengrondse metingen, Ondergrondse metingen, Landmeetkunde en Expertises.

Kantoor Aerts

Herbert Hooverplein 19 -3000Leuven

Secretary Plus

Vital Decosterstraat 7 -3000Leuven

Als nummer 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant(s). Meer klanten betekent meer functies en dus een groter

Aecom Belgium

Maria-theresiastraat 34 -3000Leuven

De sterke globale aanwezigheid is te wijten aan een toegewijd team van meer dan 26,000 professionals vanuit meer dan 300 kantoren. In Europa zijn 1500 collega`s aan het werk in 35 sleutelsteden.

Fiscaal Kantoor Vanhemelryck - Laleman

Brusselsestraat 81 -3000Leuven

,,,,Mambo - the dynamic portal engine and content management system Home - Vanhemelryck-Laleman-Merckx ,,,,mambo, Mambo

Adviesbureau Inzake Bedrijfs - En Consumentenpsychologie

Jean-baptiste Van Monsstraat 91 -3000Leuven

AB&C-Consultants is een erkend wervings- en selectiebureau (VG.10/B). Wij werken zowel voor multinationals als voor kleine nichespelers en pogen onze klanten zo effici?nt mogelijk bij te staan in hun zoektocht naar Human Resources.

Kantoor Voor Accountancy En Belastingadvies Van Leuven

Justus Lipsiusstraat 5 -3000Leuven

Welkom bij ABL BOEKHOUDING EN FISCALITEIT

Translink

Mechelsestraat 132 -3000Leuven

Met dat goed uitgebouwde netwerk beogen we slechts één doel: onze klanten de beste kwaliteit bieden aan voordelige tarieven. Alle vertalingen worden dan ook uitgevoerd door "native speakers" en intern of extern gereviseerd door een tweede vertaler.

Maes

Vaartkom 47 -3000Leuven

Maes is een kantoor en computerwinkel. Het eerste omvat schrijfmachines, tekstverwerkers, kopiemachines, kantoorbenodigdheden, dicteer-apparatuur, telefoon-, GSM en faxapparaten, middelen voor audio-visuele communicatie, kantoorme

Maes Leuven Bondgenotenlaan

Bondgenotenlaan 135 -3000Leuven

Maes is een kantoor en computerwinkel. Het eerste omvat schrijfmachines, tekstverwerkers, kopiemachines, kantoorbenodigdheden, dicteer-apparatuur, telefoon-, GSM en faxapparaten, middelen voor audio-visuele communicatie, kantoorme

Nell

Herestraat 49 -3000Leuven

Website under construction -- Hosted by Nucleus.be ... This website is under construction ... Website hosted by Nucleus. For webhosting that fits your needs, visit www.nucleus.be. Please see your activation e-mail for more information.

Boekcargo

Tiensestraat 6 -3000Leuven

Academische Cooperatieve Vennootschap

Blijde-inkomststraat 22 -3000Leuven

We maken leeroplossingen op maat, zoals blended studieboeken, e-learningmodules of cursussen, die een aangenaam en succesvol leertraject met een optimaal resultaat ondersteunen

Obelisk

Interleuvenlaan 74 -3000Leuven

Wij gaan voor de verbinding van mens en organisatie zodat ze beter functioneren, zich verdiepen en ontwikkelen.

Vantu

's-hertogenlaan 46 -3000Leuven

Lovius Advocatenkantoor

Brusselsesteenweg 62 -3000Leuven

Lovius - Advocatenvennootschap . Advocatenvennootschap Lovius I Philipslaan 20 I 3000 Leuven I T 016 22 26 38 I Fax 016 22 97 59

Advocatenkantoor Devlies

Bondgenotenlaan 132 -3000Leuven

Familierecht: huwelijk, wettelijke samenwoning, echtelijke moeilijkheden, echtscheiding, afstamming, adoptie, ouderlijk gezag, minderjarigheid, beschermingsstatuten (voorlopig bewind, …), Erfrecht: erfenissen, schenkingen en testamenten...

Ivox

Engels Plein 35 -3000Leuven

IVOX business units zijn online onderzoek & enquêtes en panel services. Met Socratos kan u enquêtes opzetten, beheren

Spc

Karel Van Lotharingenstraat 2 -3000Leuven

SPC Specialist in geo-informatie

Letterquick

Vaartstraat 103 -3000Leuven

Jos Hr Services

Sint-maartenstraat 8 -3000Leuven

Jos is een selectiekantoor voor vaste aanwervingen. De focus ligt op de ideale match tussen kandidaat en ondernemingsbehoeften.Wij streven naar tevredenheid op korte én lange termijn en gaan graag een stapje verder.

Digame

Lei 8 A -3000Leuven

Handel in kantooruitrusting en computers

Gfk Belgium

Arnould Nobelstraat 42 -3000Leuven

Significant GfK’s most important goal is to achieve the highest possible quality at every step of the marketing research process.

Ecolux

Monseigneur Van Waeyenberghlaan 34 -3000Leuven

Zoekt u een RELIGHTING met een STERKE UITSTRALING ? Rel-scan is de Belgische relightingexpert. Relighingstudies, relightingcosulent, energiebesparing, lichtadvies, automatisatie, studiebureau. Onafhankelijk relighting-adviseur van het ministerie van

Werkers In Uitzenden

Diestsevest 40 -3000Leuven

Startpagina agro-services agro-services, agro, vacatures, tuinbouw, landbouw...

Xpect

Engels Plein 35 -3000Leuven

Xpect is een toonaangevend promotioneel marketingbureau gespecialiseerd in de creatie, ontwikkeling en distributie van premiums en relatiegeschenken.

Style Counsel

Tiensesteenweg 330 -3000Leuven

Style Counsel is een dynamisch en interactief selectiekantoor met als specialisatie retail en wholesale. Voor beide sectoren selecteren zij voornamelijk midden en hoger kader. Zij leggen de nadruk op een no-nonsens benadering en e

Mise En Place Belgie

Parijsstraat 76 -3000Leuven

Mise en Place is een horeca project-bureau gespecialiseerd in het leverenvan personeel in degastvrijheidsector.Mise en Place werft en selecteertenkel jonge, energieke en dynamischemedewerkers vanaf 18 jaar.

Job Balance

Bondgenotenlaan 143 -3000Leuven

Jong maar ervaren”Job Talent is een uitzendorganisatie die werd opgestart door Caroline Santermans en David Vanhoegaerden. Onze gebundelde ervaring in de sector bedraagt meer dan 30 jaren, een expertise die we graag met u willen delen.

Kombinet

Brabançonnestraat 77 -3000Leuven

Kombinet lost al uw computerproblemen op aan huis of op kantoor aan een vaste, voordelige prijs! Probleem niet opgelost Dan betaalt u helemaal niets!

Zhen

Mechelsestraat 209 -3000Leuven

Syt

Kapucijnenvoer 211 -3000Leuven

Bvm Vastgoedmakelaar

Leopold Vanderkelenstraat 22 -3000Leuven

BVM vastgoed is een snel groeiend immo-kantoor in Leuven., Dankzij een lange ervaring in Leuven kunnen zij een interessante en uitgebreide portefeuille van panden aanbieden. Ook gespecialiseerd in studentenkamers en studio's.Immo leuven studentenkame

Fitraco

Professor Van Overstraetenplein 5 -3000Leuven

Co - Libro

Tiensestraat 17 -3000Leuven

Wodan & Co

Minderbroedersstraat 17 -3000Leuven

Memento Leuven

Sint-jacobsplein 17 -3000Leuven

Memento verleent strikt individuele studiebegeleiding en vak specifieke begeleiding door ervaren repetitoren. Richtingen: Rechten - Economie - Sociale wetenschappen - Bio en burgelijk ingenieur. De vakken Wiskunde, Fysica en Scheikunde voor alle rich

Nixsys

Frederik Lintsstraat 188 -3000Leuven

Alkam

Ravenstraat 25 -3000Leuven

Fugzia

Karel Van Lotharingenstraat 4 -3000Leuven

T - Art

Naamsestraat 46 -3000Leuven

Bij Biznizpoint kunt u uw logo of ontwerp laten printen op promomateriaal of werk- of bedrijfskledij.Ook kunnen wij je helpen als je een eigen kledinglijn wenst te ontwerpen!

Kbc Immolease

Professor Van Overstraetenplein 5 -3000Leuven

Rubbens & Co.

Oude Rondelaan 58 -3000Leuven

Rubbens & Co BVBA is leverancier van kassasystemen, weegschalen en toebehoren in de breedste zin van het woord., Reeds meer dan 30 jaar zijn wij actief op deze markt.Steeds kunnen we onze klanten een kassasysteem aanbieden naargelang hun wensen ...

Kbc Lease Belgium

Prof.van Overstraetenpln 5 -3000Leuven

Ericom

Tiensestraat 178 -3000Leuven

Reparatie van elektrische huishoudapparaten | overige reparaties, n.e.g. | handel in kantooruitrusting en computers

Groep De Hoorn

Blijde-inkomststraat 24 -3000Leuven

Uitgeverij Peeters - Editions Peeters - Peeters Press

Bondgenotenlaan 153 -3000Leuven

Peeters international academic publishers Leuven official website presenting online catalogue, online journals and online bibliographies Peeters Publishers - Peeters - Official Home page of Peeters Publishers - Leuven books

Dewael & Partners Leuven

Blijde-inkomststraat 108/1 -3000Leuven

It Helps

Mercatorpad 3 -3000Leuven

nstallatie hardwareInstallatie softwareGebruikersbeheerBeveiligingsE-mailbeheerFacturatie op basis van prestatiesPrestatie en overurenbeheerEx-Pat (Relocation) beheer en gekoppelde facturatieVastgoed schattingen

Ertzberg

Bondgenotenlaan 138 -3000Leuven

Topolino

Parijsstraat 15 -3000Leuven

Layers

Rijschoolstraat 11 -3000Leuven

Layers PCB Design is de aangewezen partner voor de ontwikkeling van al uw printed circuit boards Layers PCB Design - The house of PCB Design PCB design, desing, printed circuit boards, outsourcing, jobs, uitbesteding, Layers, printen, lay-out, layout