U zocht op: bureaustoelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Monikids

Heidebaan 41 -9100Sint-niklaas

Transfert

Duffelsesteenweg 150 -2550Kontich

Wij bieden kantoorbenodigdheden, Grafisch materiaal en Computersupplies.

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Bedking Ergopolis

Leuvensesteenweg 338 -3190Boortmeerbeek

Bedking Ergopolis - de echte specialist in ergonomisch zit-, lig- en slaapcomfort *Bedking Ergopolis - ergonomisch zit- en slaapcomfort Bedking, Ergopolis, bedking, sitoké, ergonomie, ergonomisch, zitcomfort, comfort, kinesitherapeut, kinesitherapie.

Dauphin Humandesign Belgium

Terbekehofdreef 46 - 48 -2610Wilrijk (antwerpen)

Dauphin lost zitproblemen op. Onze naam staat wereldwijd voor gepatenteerde innovatiekracht en gezond zitten.Centraal bij onze bedrijfsfilosofie staat de mens. Om precies te zijn, de zittende mens, de `homo sedens'. Groot of klein, voor de werkplek.

Meubelen Jonckheere

Nieuwe Baan 111 -9111Belsele

Meubelen Jonckheere is een grote meubelwinkel in België waar u meubelen en accessoires koopt aan een vlijmscherpe prijs. We hebben sinds kort ook een webshop. Nu kan u naar hartenlust meubelen online kopen. In onze totaal vernieuwde meubelwinkel ...

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Vitrapoint

Plantinkaai 1 -2000Antwerpen 1

Het Zwitserse familiebedrijf Vitra produceert sinds 1957 designmeubilair. Het werkt daarvoor nauw samen met beroemde ontwerpers zoals Charles en Ray Eames, Verner Panton, Antonio Citterio, Maarten van Severen en Ronan en Erwan Bouroullec.

Gova Meubelen

Hoogveldweg 95 -2500Lier

De aankoop van nieuwe meubelen is een niet onbelangrijk gebeuren en dat weten wij bij Gova Meubelen. Onze gespecialiseerde woonadviseurs geven u dan ook graag advies bij het kiezen van het geschikte meubel voor uw woonvertrek.

Outlet - Kantoormeubelen

Maasstraat 30 -2060Antwerpen

Outlet-Kantoormeubelen werkt volgens een uniek circulair concept waarbij meubilair wordt hergebruikt. We verkopen 2dehands en ex-toonzaal kantoormeubilair aan een scherpe prijs.

Habitat Antwerpen

Beddenstraat 2 -2000Antwerpen 1

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Burexpo

Bosstraat 14 -1860Meise

BUREXPO office furniture : Frezza, Alias, Cassina, Fantoni, Giroflex, Lamy, Mont Blanc BUREXPO office furniture burexpo, mobilier, bureau, fourniture, siege, aménagement bureau

Staples Belgium

Ringlaan 39 -1853Strombeek-bever

Office Centre is een cash-and-carry groothandel voor zelfstandigen, KMO’s en beoefenaars van een vrij beroep. Office Centre biedt een assortiment dat volledig is afgestemd voor gebruik in bedrijf en kantoor. Meer info op www.officecentre.be

Burocomfort

Bellestraat 10 -9100Sint-niklaas

BUROCOMFORT heeft oog en oor voor uw kantoor en voor uw interieur.

Msb

Driegaaienstraat 112 -9100Sint-niklaas

Top Office Shop

Molenstraat 11 -1840Londerzeel

top office shop is verdeler van spinalis stoelen, kantoorbenodigdheden, printers, faxen, kopieertoestellen, schoolartikelen e.a. top office shop bvba - spinalis, bureaustoelen, kantoor, meubelen, benodigdheden, computer, pc - Home

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Livwell

Meerstraat 59 -1840Londerzeel

Ergonomie bekeken op mensenmaat.Livwell bvba is opgericht in 2007 omdat veel mensen vragende partij zijn voor een stoel die wel degelijk rugpijn kan vermijden.Vandaag de dag worden enkel bureaustoelen aangeboden met een vaste zit.

Think Studio

Rijnkaai 100 -2000Antwerpen 1