U zocht op: business solutions

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

U-man Belgium

Werfheide 3 -2812Muizen (mechelen)

Management opleiding, sales training, coaching, consultancy services specifiek voor KMO`s. De management opleiding bij U-Man is praktisch en getoetst aan actuale noden van een KMO bedrijfsleider. Onze leiderschapstest toont u uw sterke en ook...

Ipg Belgie

Woluwelaan 158 -1831Diegem

IPG benut het hele scala van contactcenter diensten. Door de juiste combinatie van mensen en technologie brengen we elk project tot een succesvol einde. We cre?ren unieke oplossingen voor unieke klanten.

Ipg Holding

Pachecolaan 34 -1000Brussel

IPG benut het hele scala van contactcenter diensten. Door de juiste combinatie van mensen en technologie brengen we elk project tot een succesvol einde. We cre?ren unieke oplossingen voor unieke klanten.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Konica Minolta Business Solutions

Berkenlaan 8 -1831Diegem

Konica Minolta is een dynamisch en innovatief bedrijf, dat staat voor continue vernieuwing van inspirerende producten en diensten in de wereld van kopieertoestellen, faxen en kleurenprinters; een wereld van multifunctionele toestellen.

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

The Bayard Partnership

Marsveldplein 5 -1050Elsene

The Bayard Partnership is een multi-disciplinaire groepspraktijk die zijnklanten voorziet van een brede waaieraan diensten. De opdrachten variërenvan bedrijfsuitbreiding en herstructu-rering tot het leveren van nieuwe ICTtechnologieën.

Software A.g. Belgium

Avenue Herrmann-debroux 54 -1160Oudergem

Software ag one of the largest suppliers of software for online transaction, enterprise application integration and electronic busines server, enterprise, mainframe, componentware, electronic commerce, bolero , entirex, dcom, activex, web integration, a

Tobania

Romeinsesteenweg 564 Box4 -1853Strombeek-bever

Tobania’s mission, as the leading Belgian business consulting and technology firm, is to guide our customers during their transformation programs.

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...

Pro-pay

Sint Stevens Woluwestraat 55 -1130Brussel 13

Pro-Pay is een Belgisch loonsecretariaat met een hoog serviceniveau en dicht bij haar klanten. Zowel kmo's als internationale bedrijven doen op de kennis van Pro-Pay beroep voor een doordachte uitbouw en foutvrije realisatie van hun loonbeleid, ...

Aexis Belgium

Leuvensesteenweg 392b -1932Zaventem

Business Intelligence omvat het verzamelen van nuttige informatie op ieder mogelijk moment. Deze informatie stelt het bedrijf in staat om vragen te beantwoorden en belangrijke trends of modellen te identificeren, waardoor de betere beslissingen genom

Xepos

Jetse Laan 28 -1081Koekelberg

XePOS overbrugt de kloof tussen uw businessprocessen en IT met daadkrachtige IT-oplossingen. Met onze IT-oplossingen zorgen we ervoor dat de processen efficiënter en sneller zullen functioneren.

Nv Sas Institute Sa

Hertenbergstraat 6 -3080Tervuren

Business Intelligence & Performance Management Software. Het SAS platform omvat query & analyse, rapportage, data integratie, analytics en MS Office integratie. SAS heeft oplossingen voor specifieke bedrijfsprocessen alsook voor verticale markten.

Cgi Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

CGI is een global IT, business process services provider en it consult. De dienstverlening van CGI is business- en ICT consultancy, systeemintegratie en It outsourcing.

Quadient

Ikaroslaan 37 -1930Zaventem

Als historische leider van de postverwerking biedt Neopost de beste oplossingen inzake documentbeheer en klantcommunicatie die ruime personaliserings- en multi-channel mogelijkheden biedt.

Es-sence

Kellenborrestraat 11 -1560Hoeilaart

ES-SEnCE bvba is a Belgian enterprise offering (Interim) Management Services and Outsourcing Solutions to the Process Industry (Environmental, Bio-based, Chemicals, Renewables, Fuels, Food...), the Utilities Industry (Power, Renewables...) and...

Presa

Brusselsesteenweg 558 -3090Overijse

PRESATENDEUR biedt u op de Belgische markt het meest uitgebreide gamma aan kwalitatief hoogstaande oplossingen voor de verpakking, de etikettering, de codering en de identificatie van al uw producten.

Solutions And Services For Business

Jean Monnetpark 1104 -1082Sint-agatha-berchem