U zocht op: cabines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Koppen

Brechtsebaan 22 -2900Schoten

Bij Koppen vindt u heel wat mogelijkheden om gebouwen en wegen af te bakenen. Zo kunt u kiezen voor afzetpalen met of zonder ketting, voor uitneembare of vaste palen, voor bolders en geleidebogen, enzovoort.

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Alpaco

Wijtschotbaan 3 -2900Schoten

ALPACO en ASI is exclusief invoerder van sanitaire cabines, sanitaire wanden, omkleedcabines, WC-cabines, douchecellen, zitbanken, vestiairekasten en vakkenkasten die toegepast worden in zwembaden, scholen, sporthallen, ziekenhuizen

Sani- En Keukendecor

Grote Baan 38 -9250Waasmunster

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Lux Spas

Drevendaal 13 -2860Sint-katelijne-waver

Uw thuis, tuin en privé wellnesswellness wonen lux-spas mechelen kopen infraroodcabineDrukke agenda`s en stress zijn niet meer weg te denken uit ons hedendaagse leven.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Perdaen-dehooghe

Anthonis De Jonghestraat 1 -9100Sint-niklaas

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

A&s Betonboringen

Baeckelmansstraat -2830Tisselt

A&S is uw specialist voor betonboringen en zaagwerken.

Saninetto

Moerputstraat 4c -9160Lokeren

Saninetto is dé sanitairwinkel voor doe-het-zelvers en vakmannen. Wij bieden een ruim assortiment sanitair artikelen in alle stijlen en alle merken aan bodemprijzen Ook zijn we specialist in het volledig renoveren of ontwerpen van badkamers.

E2ms

Melkerijstraat 38 -2900Schoten

E2MS is specialist in hoogspanningscabines en –installaties. Wij installeren hoogspanningsinstallaties zowel in losstaande cabines als inpandig. Wij werken zowel in onderaanneming voor algemene bouwbedrijven en installatiebedrijven.

Dvo Services

Peisegemstraat 71 -1785Merchtem

Smet Rental

Havinkbeekstraat 24 -9130Doel

Smet Rental zet alles in het werk om recycling-oplossingen op maat te bieden. Met een sterke marktpositie in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg zijn we een van de grootste Europese spelers.

Hm Products Benelux

Hagenbroeksesteenweg 169 -2500Lier

Al meer dan 30 jaar is Health Mate® een begrip in de infraroodsector. In 1979 produceerde dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf de eerste Health Mate® infraroodcabine. Het bedrijf is inmiddels de absolute nummer één van de infraroodcabinefabrikanten.

A-box

Bremstraat 35 -2500Lier

Volledig uitgerust combi toilet dat makkelijk te plaatsen is in elke tuin en bij elk bedrijf, Luxueus ingericht mannen- en vrouwentoilet voorzien van alle comfort.