U zocht op: cadeaus voor medewerkers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

The Boosting Company

Begijnenstraat 39 -2800Mechelen

The Boosting Company is de brand name voor alle B2B oplossingen van Salesboosting bvba en AVH Consulting bvba.

Jesco Auto Training School

Ooievaarsnest 33 -2870Ruisbroek (antwerpen)

Verkeersveiligheid is erg belangrijk. De economische en sociale kost van ongevallen is immens ! Een aangepaste opleiding door specialisten is dé stap naar een veiliger verkeer voor u, uw medewerkers, uw familie, ... voor iedereen.

Touch Incentive Marketing

Oude Steenweg 67 -2530Boechout

Onze insteek is om uw doelstellingen op het gebied van sales, marketing of loyalty in het algemeen te realiseren. Onze jarenlange ervaring in diverse industrieën alsmede met toonaangevende organisaties helpen u tot betere pre