U zocht op: catering bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Ambrosia Fijnkeuken

Stormsschranslaan 4 -2570Duffel

Omdat u als bedrijfsleider of professional een cateraar wil die perfect begrijpt wat uw wensen zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een receptie voor collega?s, een buffet of walking dinner voor klanten.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Omnibus Group

Koningin Astridlaan 78 -2550Kontich

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Cafe-mangerie De Kaasboerin

Schotensesteenweg 381 -2100Deurne (antwerpen)

Het cateringbedrijf Mark Liebrecht opende al een tijdje geleden zijn nieuw hoofdhuis. Café Mangerie "De Kaasboerin" is gelegen op de Schotensesteenweg 381 te Deurne.Het volledige vernieuwde en uitgebreide pand bedient momenteel 100 zitplaatsen in...

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Eetclusief

Ravenstraat 110 -9255Buggenhout

Heb je stress voor je event of party? Die nemen wij weg door een duidelijke planning en tips om zorgeloos te tafelen. We verrassen jullie met culinaire concepten met een Eetclusief twist

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Fun-events

Stenenstap 13 -2500Lier

Fun-Events verzorgt en organiseert diverse feesten en evenementen, van kleine feestjes tot grote evenementen. Wens je gebruikt te maken van één van onze diensten of onze volledige service, geen probleem. Alles is mogelijk bij Fun-Events.

Facilicom Services Group Belgium

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen

General office maintenance welko schoonmaken, schoonhouden, onderhoud,...

Amalthea

Turnhoutsebaan 576 -2110Wijnegem

Een stijlvol en geslaagd feest begint voor u met lekker eten ? Dan is Amalthea catering services uw perfecte partner.Vertel ons wat voor type u bent, klassiek en gebrand op luxe of eerder op zoek naar de huiselijke sfeer, dankzij onze jarenlange ...

Feestzalen Flores

Sint Annaboomstraat 40 -2070Zwijndrecht

Feestzalen Flores Feestzalen, huwelijksfeest, trouw, begrafenis, waasland, antwerpen, oost vlaanderen