U zocht op: catering evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cum Laude Organisatiebureau

Beningstraat 51 -2230Herselt

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty...

Ambrosia Fijnkeuken

Stormsschranslaan 4 -2570Duffel

Omdat u als bedrijfsleider of professional een cateraar wil die perfect begrijpt wat uw wensen zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een receptie voor collega?s, een buffet of walking dinner voor klanten.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Momentum Professional Conference Organiser

Grensstraat 8 -3010Kessel-lo

Momentum is een Professional Conference Organiser. Wij leggen ons toe op de planning, de organisatie en het verloop van uw bijeenkomst. Onze aanpak is perfect afgestemd op uw specifieke noden en wij zijn er om creatieve oplossingen te bedenken voor..

Just Cooking

Welvaartstraat 22 -2200Herentals

Een walking dinner, receptie, buffet, luxebarbecue of menu aan tafel Volledig passend bij je feest of bedrijfsevent werkt Chef-kok Jan Tobben een voorstel uit op maat. Ontdek enkele voorbeeldformules op www.justcooking.be.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Traiteur Catering Kokoen Bvba

Vilvoordsesteenweg 119 -1820Steenokkerzeel

Afscheidsfeesten- Bedrijfsfeesten- Communies- Evenementen- Huwelijken- Recepties- Zakendiners

Mcj-attractions

Sellaerstraat 30 -1820Melsbroek

MCJ-ATTRACTIONS is het verhuurbedrijf voor al uw events!rodeostier,springkastelen en ook uw event-catering.

Fun-events

Stenenstap 13 -2500Lier

Fun-Events verzorgt en organiseert diverse feesten en evenementen, van kleine feestjes tot grote evenementen. Wens je gebruikt te maken van één van onze diensten of onze volledige service, geen probleem. Alles is mogelijk bij Fun-Events.