U zocht op: catering events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

De Ronde Chalet

Stuivenbergbaan 87 -2800Mechelen

Katomaru

Koning Albertplein 12 -2800Mechelen

Coscasa

Liersesteenweg 416 -2800Mechelen

Feest, receptie, of privé, om gezellig te tafelen heb je geschikt materiaal nodig. Met porselein, kristallen glazen en bestek staan wij tot je beschikking om jouw evenement tot een geslaagde treffer te maken.

Cold Call

Gentsesteenweg 60 -2800Mechelen

Spectr

Kruisbaan 54 -2800Mechelen

Welkom bij Spectr! Uw ideale partner voor innovatieve XR (AR, VR, Mixed Reality) oplossingen op maat. Onze in-house experten staan klaar om voor jou een meeslepende XR ervaring te ontwikkelen, helemaal op maat.Spectr is gespecia

Grand Cafe Lamot

Van Beethovenstraat 8/10 -2800Mechelen

Grand Café Lamot is gevestigd in het congres- en erfgoedcentrum LAMOT, ondergebracht in de gerestaureerde en gemoderniseerde voormalige brouwerij Lamot.

V & V Partnership

Hanswijkstraat 49-51 -2800Mechelen

Elk idee, concept, strategie of actie wordt tot in het kleinste detail voorbereid en uitgewerkt. Deze is cruciaal en bestaat uit een optimale kruising van gezond verstand en creativiteit. Daarin bevinden zich de genen van talent, kracht en inzicht.