U zocht op: catering events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kasteel Viteux

Kerkplein 8 -9840De Pinte

Wij bieden formules aan met eigen- of externe catering. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een huwelijk, babyborrel, bedrijfsfeest of andere gelegenheid. Maatwerk is de basis, een prachtig feest het resultaat!

Feestival

Koning Leopold Iii-str. 9 -8520Kuurne

Bij Huis Van Wonterghem is elke gelegenheid goed voor een feestje. Van babyborrels tot recepties, diners en adembenemende huwelijksfeesten

Very Food

Souverainestraat 56 -9800Deinze

Very Food staat voor u klaar. Laat ons snel weten wat uw plannen zijn. Wij zoeken de beste oplossing voor uw evenement, zowel prive als zakelijk.

Verkindere

Lodewijk De Raetlaan 17 -8870Izegem

Het familiebedrijf BVBA Verkindere richt zich al ettelijke jaren op het verzorgen van de catering tijdens grote en middelgrote evenementen voornamelijk in Vlaanderen.

Traiteur Witdouck

Lodewijk De Raetlaan 58 -8870Izegem

Het verzorgen van de dagelijkse lunchvoorziening in uw bedrijfsrestaurant is onze activiteit. Wij zorgen voor een smakelijk, gevarieerd en aantrekkelijk gepresenteerd assortiment.

Aula - Schaubroeck

Steenweg Deinze 154 -9810Nazareth

Aula Omnia Schaubroeck is een schitterend zalencomplex met een auditorium tot 220 personen. U geniet er van de modernste faciliteiten. Dankzij continue investeringen biedt Aula omnia u een locatie waar u succesvol uw congressen, events en...