U zocht op: catering events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Benelux Rederij

Recollettenlei 32 -9000Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

Idoneo

Kwartelstraat 2 -9000Gent

We maken er een onvergetelijk evenement van!Organisatie, concept, catering, drukwerk, promotie, onthaal, logistiek, veiligheid, techniek en nazorg? deze puzzelstukken passen we professioneel in elkaar.

Mdv Event Catering

Citadelpark 1 -9000Gent

Geniet van een MDV-concept dataangepast is aan elke gelegenheid en doelgroep. MDVEvent Catering gaat graag de uitdaging aan om uwfeest een lekkere inhoud te geven.

Benelux-catering

Recollettenlei 32 -9000Gent

Zoekt u eens iets anders voor uw personeelsfeest, productpresentatie, bedrijfsevent of seminarie? De combinatie van een zakelijke aangelegenheid met daaraan gekoppeld een ontspannende boottocht om verder te netwerken is ideaal aan boord van een schip

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Le Bateau Catering

Muinkkaai 1 -9000Gent

Le Bateau is speciaal ontworpen om een zo ruim mogelijk aanbod van evenementen aan te kunnen. Ons sober, maar stijlvol interieur kan de achtergrond zijn voor een belangrijke business meeting of een onvergetelijk verjaardagsfeest.

Byt

Zuidstationstraat 14 -9000Gent

Maison Rouge

Blekerijstraat 11 -9000Gent

Een prachtige locatie, culinaire hapjes en enthousiaste gasten, allemaal factoren die ervoor zorgen dat uw evenement top is. Maar zonder ervaren en professioneel personeel is het niet perfect. Wij zorgen voor die perfectie!

White Rabbit

Bagattenstraat 176 -9000Gent

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres

Thagaste

Academiestraat 1 -9000Gent

De Lage Vuurse

Motorstraat 115 -9000Gent

p de rand van Gent grenzend aan Oostakker, situeert zich onze feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw feesten.Zowel voor privé feesten zoals huwelijksfeesten, jubilea, communies,… als voor zakelijke ...

Cocteau

Jan Palfijnstraat 17 -9000Gent

Feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten auditoriums verhuur conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur vergaderzalen feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfe

Rafting Outdoor Events

Leiekaai 330 -9000Gent

Rafting in België Rafting, Buitensport, Outdoor, Wildwater, eau vive, Whitewater, Hot dog, Hydrospeed, Mountainbike, Belgian Rafting Cup, Raften Arras, Avonturendag, Adventure, Vlottenbouw, Raftraces, Gentse Leie, Morvan, Ubaye, Les Dranses

Lekker Gec

Koningin Maria Hendrikaplein 6 -9000Gent

Brassebel

Schuurkenstraat 4 -9000Gent

hier de page description BRASSERIE PAKHUIS hier de keywords, moet nog dynamisch gemaakt worden

Jour De Faate

Gustaaf Callierlaan 233 -9000Gent

Bent u op zoek naar een traiteur die een kleine groep van pakweg 20 mensen culinair verwent? Bent u een zaakvoerder van een groot bedrijf die een perfecte cateringservice verwacht voor 250 werknemers of zakenrelaties?

Papagayo Enterprises

Kammerstraat 20 -9000Gent

Vergaderen op verplaatsing kan inspirerend werken. Salons Carlos Quinto beschikt over verschillende zalen met mogelijkheden voor vergaderingen, productvoorstellingen, recepties, en meetings. Eveneens feestzaal en restaurant.

Ltab

Sint-lievenslaan 95 -9000Gent

Thierry's technology THIERRY's technology thierry, bvba, gent, merelbeke, vlaanderen, eeklo, belgie, gsm, airo, airconditioning, alarm, auto, hifi, gps, navigatie, pioneer, nokia, ericsson, home, entertainment, telefonie, nederlands, english, dutch,

Astria Promo Gifts

Lange Violettestraat 285 -9000Gent

Wij bieden u een ruime keuze uit textiel en relatiegeschenken van de meest bekende merken of speciaal op maat gemaakt.

Fast Forward Events

Dok-noord 4 D -9000Gent

Wij weten als geen ander waar uw merk voor staat en hoe we het optimaal in de spotlights kunnen zetten. u laat ons weten welk soort event, brand activation, of incentive u voor ogen heeft en wij doen de rest.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.