U zocht op: catering events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belgocatering

Wijngaardveld 16 -9300Aalst

Belgocatering verzorgt feesten van elk formaat. Of het nu om 30 of 3.000 man gaat, om een receptie, een walking dinner, een party, een personeelsfeest, een gala, een familiale happening, een VIP-diner of een groots evenement

Traiteur Dirk

Koningsdonkstraat 118 -9050Gent

Een feestelijk onthaal in de tuin, een sprankelende cocktail in de attractieve bar met aansluitend feestmaal of een riant buffet in de feestzaal voor 250 personen of in één van de andere salons. Grenzenloze mogelijkheden zijn er legio.

Diner Privé

Alfons Gossetlaan 52 -1702Dilbeek

Catering Diner Privé - traiteur - verzorgt evenementen voor groepen van 20 tot 2000 personen met hoog kwalitatieve gerechten, professionele bediening en een sfeervolle aankleding van de tafel en het interieur.

Jolie

Oudenaardsesteenweg 610 -9420Erpe-mere

Jolie heeft een uitgebreid wijnaanbod. Wij verzorgen alle feesten, evenementen van A tot Z en wij verhuren alle materialen aan de scherpste prijzen. Van kleine feestjes tot grote VIP-arrangementen organiseren wij voor u of uw bedrijf.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Buikje Vol

Loboslaan 18 -9080Lochristi

Met onze vloot mobiele frituren en hamburgerwagens brengen wij iedere snack aan de back, maar ook voor privé gelegenheden kan u op ons rekenen.Met een ruime waaier aan keuze en eigen suggesties maken wij van elk gerecht een feest.

Kouterhoeve

Kouterbaan 96 -1840Londerzeel

Voor al uw privéfeesten en bedrijfsevents !

Eetclusief

Ravenstraat 110 -9255Buggenhout

Heb je stress voor je event of party? Die nemen wij weg door een duidelijke planning en tips om zorgeloos te tafelen. We verrassen jullie met culinaire concepten met een Eetclusief twist