U zocht op: catering mogelijkheden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Hof Ten Eenhoorn

Keierberg 80 -1730Asse

Het heuvelachtig pajottenland is een prachtig decor voor dit unieke restaurant annex feestzaal & seminarieruimte. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

Mini-europe

Bruparck -1020Brussel 2

Mini-Europe,een uitzonderlijk kader voor uw event, seminarie, vergadering, personeelsfeest, incentive, cocktail of productvoorstelling. Ideale gelegen in Brussel aan de voet van het Atomium. 3 zalen met zicht op het park en cateringmogelijkheden.

De Kattebroek

Elegemstraat 160 -1700Dilbeek

Een boho-chic huwelijksfeest, een gezellig verjaardagsfeest of een trendy bedrijfsevenement? Door de veelzijdigheid van onze locatie en onze vele mogelijkheden kunnen we je een perfecte dag garanderen!