U zocht op: catering mogelijkheden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salons Denotter

Torhoutsesteenweg 76 -8210Zedelgem

Salons Denotter is al geruime tijd een trefpunt voor allerhande feesten: huwelijk, jubilea, familiefeest, banket, communie- of lentefeest, baby borrel, ... als ook voor vergaderingen, seminaries en congressen.

Open Huis

Ieperstraat 157 -8840Staden

Wij bieden u verschillende comfortabele en sfeervolle vergaderruimtes aan. Van kleine intieme ruimtes tot de grote polyvalante zaal voor grote groepen.

Impe Catering

Industrielaan(heu) 13 -8501Kortrijk

Recepties, banketten, feesten, huwelijken, special events, impe catering biedt u een brede waaier van mogelijkheden om uw evenement tot een weergaloos succes te maken u kan van a tot z op ons rekenen voor de catering, het feestmateriaal, en dergelijke m

Badigo

Koning Leopold Iii-str. 9 -8520Kuurne

Domein Maelstede is specialist in de organisatie van seminaries en heeft al jaren zijn eigen mogelijkheden en veel ervaring en supporting-service voor conferenties, debatten, vergaderingen, bedrijfsfeesten, productvoorstellingen en productlanceringen.

Klimber - Brede

Zwevezelestraat 11 -8820Torhout

Wij focussen ons op het ontwerpen en produceren van klim- en speeltoestellen op maat! Daarnaast is er ook mogelijkheid tot verhuur van onze klim- en speeltoestellen.

Ballroom

Zuiderlaan 17 -8790Waregem

Ballroom is het evenementenbureau dat zowel op wedstrijddagen als op niet-wedstrijddagen events organiseert in het Regenboogstadion. Ballroom zorgt ervoor dat ook uw event kan doorgaan in een van de unieke ruimtes in het stadion.

Palace By Shamrock

Euromarktlaan 24 -8700Tielt

SHAMROCK schenkt u de gelegenheid om te overnachten in modern ingerichte kamers,die voorzien zijn van alle comfort. (mogelijkheid tot internet!) Kortom: in SHAMROCK voelt iedereen, zakenman of particulier, zich vriend aan huis!