U zocht op: catering mogelijkheden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Ten Bosse

Ten Bosse(heu) 14 -9070Destelbergen

Voor ieder feest een ruimte op maat!Hof ten Bosse biedt u de volgende mogelijkheden: - het zomerterras- het restaurant- de gele zaal- de grote feestzaal- de `orangerie` met tuin

Restaurant La Tourbiere

Albrechtlaan 15 -9300Aalst

In ons restaurant kunt u dagelijks genieten van heerlijke versbereide gerechten. Bovendien bieden wij ook een traiteurdienst aan waarbij u een brede waaier aan keuzemogelijkheden hebt voor uw bedrijfsfeest, walking dinner, receptie...enz....

Hof Ten Eenhoorn

Keierberg 80 -1730Asse

Het heuvelachtig pajottenland is een prachtig decor voor dit unieke restaurant annex feestzaal & seminarieruimte. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.

Traiteur Dirk

Koningsdonkstraat 118 -9050Gent

Een feestelijk onthaal in de tuin, een sprankelende cocktail in de attractieve bar met aansluitend feestmaal of een riant buffet in de feestzaal voor 250 personen of in één van de andere salons. Grenzenloze mogelijkheden zijn er legio.