U zocht op: catering voor evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cum Laude Organisatiebureau

Beningstraat 51 -2230Herselt

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty...

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

´t Snackske

Keersvennen 4 -2440Geel

Snackske heeft een uitgebreid aanbod met onder andere frituurwagens hamburger- en hotdogwagens pitta en pizzapannekoeken en wafelsijs

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

Verhuurcenter Van Rompaey

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey in Heist op den Berg voor verhuur van alle materialen voor bouw en tuin. Wij verhuren "BIJNA" alles voor bouw en tuin.Verhuur en verkoop aan particulieren en professionelen

De Groene Linden

Schotensteenweg 62-64 -2960Brecht

Wave

Wouwersstraat 6 -2970Schilde

De Farmasie

Antwerpsesteenweg 223 -2350Vosselaar

De Farmasie beschikt over 3 geklimatiseerde vergaderzalen, alle zalen hebben daglicht, maar zijn verduisterbaar. De zalen zijn geschikt voor 8 tot 40 personen.

Events Catering Bevers

Lierselei 177 -2390Malle

Events Catering Bevers is een vooraanstaand cateringbedrijf in de Benelux. Sinds zijn ontstaan in 1973 is het bedrijf uitgegroeid tot de cateraar van publieksevenementen en bedrijfsevenementen, in de categorie van snacks en dranken.

Verna Web Applications

Ringlaan 109 -2240Zandhoven

Verna Web Applications staat voor webdesign op maat tegen zeer budgetvriendelijke prijzen, gespecialiseerd in KMO websites, vele referenties Webdesign op maat | KMO websites | Verna Web Applications