U zocht op: catering voor evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cum Laude Organisatiebureau

Beningstraat 51 -2230Herselt

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty...

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Mcj-attractions

Sellaerstraat 30 -1820Melsbroek

MCJ-ATTRACTIONS is het verhuurbedrijf voor al uw events!rodeostier,springkastelen en ook uw event-catering.

Momentum Professional Conference Organiser

Grensstraat 8 -3010Kessel-lo

Momentum is een Professional Conference Organiser. Wij leggen ons toe op de planning, de organisatie en het verloop van uw bijeenkomst. Onze aanpak is perfect afgestemd op uw specifieke noden en wij zijn er om creatieve oplossingen te bedenken voor..

Verhuurcenter Van Rompaey

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey in Heist op den Berg voor verhuur van alle materialen voor bouw en tuin. Wij verhuren "BIJNA" alles voor bouw en tuin.Verhuur en verkoop aan particulieren en professionelen

Stixn

Brusselsesteenweg 406 -3020Herent

Op zoek naar een leuke en spannende activiteit? Bij STIXN hebben we wat je zoekt: nieuwe lasershooting arena met 2 verdiepingen, unieke competition escape rooms of fun boxing!

Fore-one

Leemkuilenstraat 6 -3120Tremelo