U zocht op: cleanroom

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elis Belgium

Industrielaan 145 -1070Anderlecht

Beroepskleding geeft in belangrijke mate uiting van uw merkimago. Het geeft de identiteit van uw onderneming weer en weerspiegelt in de ogen van uw klanten uw professionaliteit.

Winlock Systems

Weverslaan 32 -9160Lokeren

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Dynaco

L Monnoyerkaai 11 -1000Brussel 1

DYNACO, manufacturer of the safest high speed roll-up industrial doors, provides self-repairable, totally sealed,flexible high performance doors for food, pharmaceutical, industrial, freezer, cleanroom and sector's specialized applications.

Beyers´ Plastics

Rijksweg 41 -2870Puurs-sint-amands

Beyers Plastics heeft een ruime ervaring in de extrusie en conversie van polyethyleenfolie in cleanroom 7-omgevingen.