U zocht op: cloud backup

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Comcon

Meerstraat 262 -1840Londerzeel

Als externe ICT-afdeling voor de KMO, bieden wij een grondige kennis van de ICT-infrastructuur die KMO’s nodig hebben om hun bedrijfsprocessen vlot en efficiënt te ondersteunen. Wij vullen de kennis en de mankracht van uw interne ICT’ers aan .

Exact Software Belgium

Koningin Astridlaan 166 -1780Wemmel

Exact Software, is een internationaal leverancier van zakelijke-, boekhoud- en ERP-software die zowel éénmanszaken, starters, KMO’s als internationale bedrijven ondersteunt in het efficiënt organiseren van haar belangrijkste bedrijfsprocessen.

Softwareone Belgium

Esplanade 1 -1020Brussel 2

SoftwareONE is a leading global provider of end-to-end software and cloud technology solutions, headquartered in Switzerland.

Mylo Inc.

Markt 8 -9140Temse

Mylo Inc.'s nieuwe reeks backup oplossingen geeft u als zaakvoerder of ICT manager de geruststelling die u nodig heeft wanneer het gaat over databeveiliging.

De Wit Consulting & Solutions

Alfred Algoetstraat 53 -1750Lennik

DWCS biedt algemene consulting diensten aan. U kan beroep doen op volgende diensten: verhelpen van computer- problemen en defecten, installatie van computers en servers, computer en netwerk beveiliging, implementatie van software...

Tech Data

Assesteenweg 117 -1740Ternat

Zij helpen om technologie in het 21e-eeuwse leven te integreren en solutions te leveren die de wereld nodig heeft om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen