U zocht op: cloud oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Axi

Molenweg 107 -2830Willebroek

AXI biedt, als ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en IT-ondersteuning.

Netflow

Mechelsesteenweg 25 -2650Edegem

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Aurelium

Groeningenlei 16 -2550Kontich

Aurelium is een allround IT-partner voor KMO’s regio Antwerpen – Brussel - Gent. Onze diensten: computers, hardware en software, netwerkbeheer, IT support, IT audits, managed services, cloud services, printing solutions, IT training en IT consultancy

Uptime Group

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Wij zijn een one stop shop voor alle management issues binnen ICT. Dit zowel voor Project Management, Service Management en Interim Management.

Contribute Group People

Prins Boudewijnlaan 43 -2650Edegem

Contribute heeft een bewezen expertise in het bouwen van moderne business- en IT-oplossingen. Dit op basis van bestaande en de nieuwste technologieën, binnen heel wat domeinen: software development, mobile enablement, integratie en architectuur.

Telenet - Cloudoffice

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Met CloudOffice powered by Office 365 hebt u een professioneel e-mailadres en de recentste versie van Microsoft Office. Deel gemakkelijk documenten, vergader online, heb toegang tot online agenda`s. Focus op uw kernactiviteiten en laat IT aan ons.

Netflow

Burchtstraat 190 -9150Kruibeke

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Ictinus

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Als Microsoft Partner biedt ICTinus een cloudoplossing voor middelgrote en grote ondernemingen.

Comcon

Meerstraat 262 -1840Londerzeel

Als externe ICT-afdeling voor de KMO, bieden wij een grondige kennis van de ICT-infrastructuur die KMO’s nodig hebben om hun bedrijfsprocessen vlot en efficiënt te ondersteunen. Wij vullen de kennis en de mankracht van uw interne ICT’ers aan .

Orca Solutions

Desguinlei 6 -2018Antwerpen 7

Bij Orca Solutions wordt een bijzondere nadruk gelegd op Customer Relationship Management (CRM), Software as a Service (SaaS) en Cloud Computing, voor middelgrote organisaties, entiteiten van grote internationale groepen en de lokale overheid.

Internet Van Telenet Business

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Het snelste netwerk van België, uw start voor succesvol ondernemen in een digitale wereld. Met ons superieur netwerk, persoonlijk service en een uitgebreid aanbod kunt u alle opportuniteiten van digitalisering grijpen. Zo helpen wij u te groeien...

One - It

Overwinningsstraat 13 B -2830Blaasveld

One-IT is gespecialiseerd in hetontwerpen, implementeren en onderhouden van informaticasystemen. Wij staan u graag bij in het uitwerken van een evenwichtige ICT oplossingOne-IT installeert en onderhoudt netwerken en implementeert Cloud oplossingen.

Intris

Wapenstilstandlaan 47 -2600Berchem

Opgericht in juni 1994, is deINTRIS group uitgegroeid tot marktleider inzake software-oplossingen voor de transport- en logistieke sector.

Wve & Co

Peter Benoitstraat 34 -2850Boom

De firma WVE & CO heeft de nodige vakkennis op gebied van IT (computers, informatiesystemen, telecom, …). Wij staan in voor het ontwikkelen en beheren van netwerken, systemen… dit alles op maat van uw noden.

Telenet Operaties

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Telenet is de grootste leveranciers van breedband kabeldiensten in België. Telenet spitst zich toe op het leveren van kabeltelevisie, hogesnelheidsinternet en telefoniediensten aan hoofdzakelijk residentiële klanten in Vlaanderen. Daarnaast biedt...