U zocht op: cloud services

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Escape

Veenmolstraat 10 -2520Oelegem

op kantoor, onderweg of thuis? Bereikbaar via 1 nummer. Bespaar op uw telefoonkosten met Voice over IP & Internet telefonie! Escape is Swyx Solution Partner; vraag vrijblijvend info & een demo...

Acom-im

Boomsesteenweg 524 -2020Antwerpen

Wat is `aCOMplete solution`? Hiermee maken we duidelijk dat aCOM voor al uw IT uitdagingen de geschikte oplossing aanbrengt.

Netflow

Mechelsesteenweg 25 -2650Edegem

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Aurelium

Groeningenlei 16 -2550Kontich

Aurelium is een allround IT-partner voor KMO’s regio Antwerpen – Brussel - Gent. Onze diensten: computers, hardware en software, netwerkbeheer, IT support, IT audits, managed services, cloud services, printing solutions, IT training en IT consultancy

Uptime Group

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Wij zijn een one stop shop voor alle management issues binnen ICT. Dit zowel voor Project Management, Service Management en Interim Management.

Telenet - Cloudoffice

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Met CloudOffice powered by Office 365 hebt u een professioneel e-mailadres en de recentste versie van Microsoft Office. Deel gemakkelijk documenten, vergader online, heb toegang tot online agenda`s. Focus op uw kernactiviteiten en laat IT aan ons.

Netflow

Burchtstraat 190 -9150Kruibeke

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Axi

Molenweg 107 -2830Willebroek

AXI biedt, als ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en IT-ondersteuning.

Exitas

Veldkant 31 -2550Kontich

Als een onafhankelijke Belgische leverancier van ICT-ervices, voorzien we organisaties van de technologie, de mensen en de processen om de ICT-infrastructuur te bouwen die zij voor ogen hebben.

Contribute Group People

Prins Boudewijnlaan 43 -2650Edegem

Contribute heeft een bewezen expertise in het bouwen van moderne business- en IT-oplossingen. Dit op basis van bestaande en de nieuwste technologieën, binnen heel wat domeinen: software development, mobile enablement, integratie en architectuur.

Expert Consulting

Kalfortdorp 11 -2870Puurs

Expert Consulting (excon) is een Managed Service Provider gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteitsvolle IT oplossingen en proactieve onderhoudsdiensten aan klanten in de private en publieke sector.

Ictinus

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Als Microsoft Partner biedt ICTinus een cloudoplossing voor middelgrote en grote ondernemingen.

Knowliah

Leuvensesteenweg 282c -3190Boortmeerbeek

Knowliah vroeger ICMS group biedt een software platform advies voor informatie en kennisbeheer op papier, in documenten, e-mails, afbeeldingen...

European Lab Services

Hospitaalstraat 35 -9140Temse

European Lab Services is een onafhankelijk dienstverlenend bedrijf voor onderhoud, herstelling en verificatie van laboratorium apparatuur, petroleum analyzers en temperatuurkalibratie. Unieke ISO 17025 evaluatie!

Kangacoders

Quellinstraat 47 -2018Antwerpen 7

KangaCoders is een team van gecertificeerde programmeurs, en echte fantasten op vlak van het ontwerpen van gebruikers interfaces. We hebben 8 jaar professionele ervaring en zijn steeds up to date met de nieuwste technologie&#65533

Orca Solutions

Desguinlei 6 -2018Antwerpen 7

Bij Orca Solutions wordt een bijzondere nadruk gelegd op Customer Relationship Management (CRM), Software as a Service (SaaS) en Cloud Computing, voor middelgrote organisaties, entiteiten van grote internationale groepen en de lokale overheid.

Optimus Instruments

Hospitaalstraat 35 -9140Temse

25 jaar ervaring in labo-toestellen zoals bad-en circulatiethermostaten, rotatieverdampers en weegschalen en petroleum test apparatuur zoals viscometers, vlampunttesters, distillatoren. High-tech producten in combinatie met topservice.

Admiral Dynamics

Katwilgweg 2 -2050Antwerpen

Admiral Dynamics staat voor krachtige en efficiënte CRM, XRM, Marketing Automation en collaboratie -oplossingen van selectie tot levering met ondersteuning, op basis van stabiele en innovatieve technologie (Microsoft Dynamics CRM

Telenet Operaties

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Telenet is de grootste leveranciers van breedband kabeldiensten in België. Telenet spitst zich toe op het leveren van kabeltelevisie, hogesnelheidsinternet en telefoniediensten aan hoofdzakelijk residentiële klanten in Vlaanderen. Daarnaast biedt...

Bryxx

Veldkant 33 -2550Kontich

Onze kernactiviteit bestaat uit consultancy, managed services, cloud enablement en DevOps. Als middleware-specialist en Managed Service Provider (MSP) hebben we ook de expertise en apparatuur om uw middleware- en database-infrastructuur op te zetten