U zocht op: cloud services

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Escape

Veenmolstraat 10 -2520Oelegem

op kantoor, onderweg of thuis? Bereikbaar via 1 nummer. Bespaar op uw telefoonkosten met Voice over IP & Internet telefonie! Escape is Swyx Solution Partner; vraag vrijblijvend info & een demo...

Core Ict

Sint Jobsesteenweg 102 -2930Brasschaat

Core ICT is een sterk groeiend IT-bedrijf gevestigd in Brasschaat.

Abc-groep

Franseweg 31 -2920Kalmthout

ABC-Groep is de overkoepelende entiteit van vier IT-dienstenleveranciers met elk een eigen specialisatie en expertisegebied: ACE, Beyond-it, Cereus.be en DynApps.

Cereus

Franseweg 31 -2920Kalmthout

Cereus Managed Services is gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van KMO’s op vlak van IT. De noden van KMO’s op het vlak van IT zijn dezelfde als die van grotere bedrijven de infrastructuur moet betrouwbaar zijn!

Excis Services

Dennenlaan 106 -2960Brecht

Meteen werd de focus gelegd naar de KMO's waar Pro Actief beheer, service en beschikbaarheid garant staan.Met onze expertise en steeds groeiende kennis over netwerken, servers en Cloud diensten zijn we ervan overtuigd dat wij ook voor u een ...

Get

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

GET levert als Benelux marktleider al meer dan 50 jaar systemen voor time en security aan (middel)grote bedrijven. Eigen oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie. Toegangscontrole, CCTV en gedntegreerde security.

Beyond-it

Franseweg 31 -2920Kalmthout

Beyond-it is een snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in SharePoint implementaties en jaren ervaring heeft in het implementeren van Quality Management Systemen, gebaseerd op Microsoft Office SharePoint.