U zocht op: cnc draaien

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Meta - Tec

Industriepark 58 -8730Beernem

Meta-tec & Finemechanics Europetoeleveranciers voor het CNC-draaien en CNC-frezenvan onderdelen en diverse materialen voor industriële klantenin (middel-)grote series.

Kimac

Hogeschuurstraat 2 -8850Ardooie

Kimac maakt houtbewerkingsmachines zoals zaagmachines, freesmachines, schaafmachines, stofafzuigingen, boortafels,.... Deze toestellen worden over gans Europa en Noord-Amerika verdeeld door een uitgebreid dealernetwerk.

Buyse Decolletage

Venecolaan 9 -9880Aalter

Buyse Metal Works Group is sinds meer dan 60 jaar actief als toeleverancier in de metaalverwerkende sector. Buyse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van CNC -draaiwerk, CNC-freeswerk en CNC-slijpwerk...

Haco

Oekensestraat 120 -8800Beveren

De HACO-groep is, dankzij een sterke export-georienteerd en innovatief beleid, een groot internationaal bedrijf in de plaatwerk-machines met een wereldwijde productie, diensten en verkoop van eenheden.

Anfora

Kauwentijnestraat 11 -8810Lichtervelde

Door middel van CNC-gestuurde draaibanken en machinecenters kunnen alle ferro-, non-ferrometalen en kunststoffen verspaand worden. Uiterst flexibele ingesteldheid van het bedrijf.

Deprez Metaalwerken

Ringlaan(kor) 17 -8500Kortrijk

Plaatbewerking, Verspaning, Oppervlaktebehandeling, Plaatbewerken Verspaning, Oppervlaktebehandeling Kwaliteitscontrole, CNC draai en freeswerl, schilderinstallatie

Delamillieure

Verrekijker 23 -8750Wingene

Ons volautomatisch CNC-draaiwerk beperkt zich niet enkel tot diverse soorten staal, messing of aluminium.

Vens & Thiers Machines

Waterven 12 -8501Heule

Vens & Thiers vormt samen met Klingelnberg – Klauss uit Nederland de groep Omtimat, actief in de handel van houtbewerkingsmachines. Samen verdelen zij exclusief de machines van de Duitse Homaggroep in Benelux.

Strobbe Engineering

Sint-jorisstraat 85 E -8730Beernem

Strobbe Engineering is gespecialiseerd in tandwielkasten, mechanische toelevering en matrijzenbouw. Van concept en ontwerp tot productie, bij Strobbe Engineering gebeurt alles onder hetzelfde dak.

Vermes

Kwaplasstraat 67 B -8820Torhout

VERMES nv slijpt snijgereedschap voor de industrie. Eigen productie van frezen , boren en Specials : VHM en HSS. Alle sectoren worden geholpen.

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Mol Cy

Diksmuidesteenweg 68 -8840Staden

Sinds de oprichting in 1944 is MOL CY uitgegroeid tot een internationale groep van verschillende bedrijven en divisies met elk hun specialisatie in de constructie van transportmaterieel en toelevering.

Gdm International

Ambachtenstraat 36 -8870Izegem

GDM precisiemechaniek is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op het afwerken van precisieonderdelen voor de industrie. CNC draaien, CNC frezen en vlakslijpen