U zocht op: cnc draaien

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Kimac

Hogeschuurstraat 2 -8850Ardooie

Kimac maakt houtbewerkingsmachines zoals zaagmachines, freesmachines, schaafmachines, stofafzuigingen, boortafels,.... Deze toestellen worden over gans Europa en Noord-Amerika verdeeld door een uitgebreid dealernetwerk.

Haco

Oekensestraat 120 -8800Beveren

De HACO-groep is, dankzij een sterke export-georienteerd en innovatief beleid, een groot internationaal bedrijf in de plaatwerk-machines met een wereldwijde productie, diensten en verkoop van eenheden.

Deprez Metaalwerken

Ringlaan(kor) 17 -8500Kortrijk

Plaatbewerking, Verspaning, Oppervlaktebehandeling, Plaatbewerken Verspaning, Oppervlaktebehandeling Kwaliteitscontrole, CNC draai en freeswerl, schilderinstallatie

Luc Coppens En Zonen

Kapel Milanendreef 11 -8550Zwevegem

Bent u op zoek naar metaalbewerkingsmachines? U vindt ze gegarandeerd bij ons!Draaibanken, freesen, zaagmachines, boormachines, ... noem maar op.U bent aan het juiste adres in ons atelier te Vichte, West-Vlaanderen.

Delamillieure

Verrekijker 23 -8750Wingene

Ons volautomatisch CNC-draaiwerk beperkt zich niet enkel tot diverse soorten staal, messing of aluminium.

Vens & Thiers Machines

Waterven 12 -8501Heule

Vens & Thiers vormt samen met Klingelnberg – Klauss uit Nederland de groep Omtimat, actief in de handel van houtbewerkingsmachines. Samen verdelen zij exclusief de machines van de Duitse Homaggroep in Benelux.

J. En H. Demeester

Vagevuurstraat(mar) 49 -8510Kortrijk

Met ruim 50 jaar ervaring staat Demeester N.V. garant voor perfect afgewerkt fijn metaalschrijnwerk met een decoratief karakter.

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Borgraeve Ph.

't Hoge(kor) 96 -8500Kortrijk

Algemene mechaniekAlle herstellingenDraaien - Frezen - KotterenTandwielen - Kettingwielen - Lassen- Vertanden

Gdm International

Ambachtenstraat 36 -8870Izegem

GDM precisiemechaniek is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op het afwerken van precisieonderdelen voor de industrie. CNC draaien, CNC frezen en vlakslijpen